Dünya Erkek arkadaşı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti

Erkek arkadaşı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti

Paylaş
Erkek arkadaşı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti

Roxanne Shurmur, uygulamadan tanıştığı Tarjit Singh adlı kişiyle romantik bir ilişkiye başlamıştı. Ancak Tarjit'in 'sadece karanlıkta cinsel ilişkiye girmek' gibi bazı tuhaf alışkanlıkları vardı. Bu durumun ardındaki gerçeği öğrenen genç kadının hayatı altüst oldu.

Posta.com.tr| Londra'nın doğusundaki Dagenham'da yaşayan 30 yaşındaki Roxanne Shurmur, bir flört sitesi aracılığıyla tanıştığı 32 yaşındaki Tarjit Singh’in gerçek yüzünü bilmiyordu. Tarjit ile romantik bir ilişkiye başladığını düşünen Roxanne için başlangıçta her şey normaldi. Ancak erkek arkadaşının bazı sıra dışı alışkanlıkları, Roxanne’i şüphelendirmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

SADECE KARANLIKTA SOYUNUYORDU

Tarjit, Roxanne ile ilişkiye gireceği zaman sadece ‘karanlık bir oda’ tercih ediyordu. Roxanne ise bunu kendine olan güvensizliğine bağlasa da araştırmaya karar verdi.

Bir gün Tarjit’in doğum belgesini ele geçiren Roxanne, aslında onun bir kadın olduğunu ve adının da Hannah Walters olduğunu öğrendi. Ayrıca protez bir cinsel organ buldu. Adeta beyninden vurulmuşa dönen kadın, sahte sevgilisi ile yüzleşince Tarjit tarafından saldırıya uğradı, bayılana kadar dövüldü ve yakılmakla tehdit edildi.

Tarjit, Roxanne’i bir erkek olduğuna inandırmak için göğüslerini bantla saklıyor, cinsel ilişki oyuncağı kullanıyor ve karanlıkta ilişkiye giriyordu.

'ERKEK GİBİ DAVRANIYORDU'

Roxanne “İlgili, eğlenceli, gerçekçi biriydi ve bir erkek gibi konuşuyor, davranıyor ve giyiniyordu. Onun erkek olmadığına inanmak için hiçbir nedenim yoktu. Sonunda kandırıldığımı fark ettiğimde midem bulandı ve çok utandım” dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Yatak odasında hiç soyunmadı, tişörtü üzerindeydi ve ona dokunmama izin vermedi. Vücudu konusunda güvensiz olduğunu düşündüm ancak cinsellik için acelesi yokmuş gibi görünüyordu. Birbirimizi tanımamızı istediğini söyledi.

Protez cinsel organ ve doğum belgesini bulan kadın, Tarjit tarafından şiddete uğramaya devam etti. Taa ki komşuları genç kadının çığlıklarını duyup polisi arayana kadar.

HAPİS CEZASI ALDI

Yapılan soruşturmada Tarjit’in daha önce 16 yaşındaki iki kişiyi daha kandırdığı ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılan Tarjit, cinsel saldırı, bedensel saldırı ve öldürme tehdidi suçlarından 10 yıl hapse çarptırıldı.

Roxanne, “Tarjit Singh hayatımın en büyük hatasıydı. Hala kabuslar görüyorum ama o yalancının hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim” dedi.