Dünya Erkek arkadaşının cinsel organını kesip sepete koymuştu! Mahkemeyi birbirine kattı

Erkek arkadaşının cinsel organını kesip sepete koymuştu! Mahkemeyi birbirine kattı

Paylaş
Erkek arkadaşının cinsel organını kesip sepete koymuştu! Mahkemeyi birbirine kattı

ABD'nin Wisconsin eyaletinde Taylor Schabusiness adlı kadın, işlediği korkunç cinayetten yargılanıyor. Mahkemede yargıcın kararı karşısında çılgına dönen genç kadının yaptıkları ise akıl alır cinsten değil.

Posta.com.tr | 23 Şubat 2022 tarihinde Green Bay şehrindeki yetkililer, bir ev sahibinden aldıkları tüyler ürpertici ihbarın ardından harekete geçti. Ev sahibi, evin bodrumundaki sepette kopmuş bir erkek kafası olduğunu söyledi. 
Ceset parçasının kimliği kısa sürede belirlendi ve 25 yaşındaki Shad Thyrion olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Polis, genç adamı son gören kişi olma ihtimali olan 24 yaşındaki Taylor Schabusiness ile iletişime geçti. Yetkililer, genç kadının kıyafetlerinde kurumuş kan lekeleri olduğunu belirtti. 

Shad Thyrion

Taylor Schabusiness

Schabusiness'in arabasını araştıran dedektifler, bacaklar da dahil olmak üzere birkaç vücut parçasının bulunduğu bir kutu buldular. Yetkililer, kesik başın bulunduğu evde arama yaptılar. Kesik başın bulunduğu sepetten ayrıca cinsel organ çıktı. Evde kurbana ait vücut sıvıları ve bıçaklar bulundu. 

Mahkemede kutunun içinde kurbanın üst göğsünün parçalarının da bulunduğu ifade edildi. Polis Schabusiness ile görüştüğünde ve ona erkek arkadaşına ne olduğunu sorduğunda genç kadın şaşırtan bir cevap verdi:

Haberin Devamı

Bu iyi bir soru.

Schabusiness'in ifadelerine göre çift, 22 Şubat akşamında uyuşturucu kullandı ve cinsel ilişkiye girdi.

Schabusiness, ilişki sırasında fantezi amaçlı zincir kullanrak Thyrion'u boğmaya başladı. Ancak genç adam o sırada bayıldı. Mahkeme belgelerine göre Schabusiness onu öldürmek istemedi ancak genç adam için her şey çok geçti. Schabusiness böylece cesedi parçalara ayırdı. 

MAHKEMEDE ŞOKE EDEN ANLAR

Schabusiness, birinci derece kasten adam öldürme, ceset parçalama ve üçüncü derece cinsel saldırı ile suçlanıyor. Kendisine yöneltilen suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmeyen Taylor Schabusiness, yargıcın 6 Mart'taki duruşmayı erteleme kararı vermesi üzerine sinir krizi geçirdi.

Genç kadın bir anda savunma avukatının üzerine atlayıp vurmaya başladı. Savunma avukatı Quinn Jolly'e saldıran Schabusiness, güvenlik güçleri tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. 

Mahkemedeki polisler, genç kadını yere yatırıp sakinleştirmeye çalıştıktan sonra yaralanıp yaralanmadığını sordu. 

Öte yandan genç kadının duruşması 15 Mayıs'a ertelendi.