Dünya Eve giren yabancı yaptıklarıyla şoka uğrattı! Dakikalarca izledi

Eve giren yabancı yaptıklarıyla şoka uğrattı! Dakikalarca izledi

Paylaş
Eve giren yabancı yaptıklarıyla şoka uğrattı! Dakikalarca izledi

Avustralya'da bebekli bir ailenin evine giren yapancının yaptıkları adeta tüyleri diken diken etti. Evde rahatça dolaşan yabancı, buzdolabından bira aldı, kanepeye uzandı. En korkuncu da ailenin bebeklerini uyurken dakikalarca izlemesi oldu.

Posta.com.tr | Avustralya'da bir ailenin evine giren yabancı, gizli kameraya yakalandı. Tom ve Isabella Ridgewell'in evine giren davetsiz misafir, çiftin yatak odasına girmeden önce evde dolaşıyor. Anne ve baba derin uykudayken bebekleri Amora'nın yatağının başına gelen yabancı, dakikalarca bebeğin uyumasını izledi. 

Haberin Devamı

Tüyler ürperten görüntülerde yabancı daha sonra dolaptan bira ve peynir alıp ardından kanepede oturuyor. 
Yatak odasına tekrar döndüğünde ise Tom, bu kez uyanıyor ve elindeki sopayla yabancıyı kovalıyor. 

Tom, eve giren yabancının çalacak çok şey olmasına rağmen hiçbir şey çalmadığını söyledi. 9News'e konuşan Tom, "Kanepeye uzanmış ve keyif yapmaya çalışmış. Yarım kalıp parmesan peyniri yemiş ve bir bira içmiş. Kendi evinde gibi rahat davranıyordu" dedi. 

Korkunç durumu değerlendiren aile, adamın evlerine nasıl girmiş olabileceğine dair hiçbir fikirleri olmadığını söyledi. Çift polisi aradığında, bölgede aynı adamın eşkaline uyan 'psikolojik sorunları olan' bir adam olduğuna dair ihbar alındığı söylendi. 

Haberin Devamı

Polisler şimdi sıra dışı vakayı araştırıyor.