Dünya Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, şimdi de parti görüntüleriyle gündemde

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, şimdi de parti görüntüleriyle gündemde

Paylaş
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, şimdi de parti görüntüleriyle gündemde

Finlandiya’nın genç başbakanı Sanna Marin, daha önce rock festivallerine katılmasıyla gündeme gelmişti. 36 yaşındaki başbakan şimdi de partilerken sızdırılan görüntüleriyle gündemde.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in katıldığı partide çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Arkadaşlarıyla içki içerken ve dans ederken görüntülenen Sanna Marin’in şarkılara da eşlik ettiği görülüyor. Partide Marin’e birçok ünlü isim eşlik ediyor. Sanna Marin’in görüntülerinin ne zaman ve nerede çekildiği ise kesinlik kazanmadı.

Haberin Devamı
Finlandiya Başbakanı, şimdi de parti görüntüleriyle gündemde Finlandiya’nın genç başbakanı Sanna Marin, daha önce rock festivallerine katılmasıyla gündeme gelmişti. 36 yaşındaki başbakan şimdi de partilerken sızdırılan görüntüleriyle gündemde.

Sosyal medyada yayılan görüntülerle ilgili Marin ve ekibinden henüz bir yanıt gelmedi.

Sanna Marin, daha önce de katıldığı rock festivalleriyle gündeme gelmişti. Rock ve metal müziğe düşkünlüğü ile bilinen Marin'in giyim tarzı da en çok konuşulan konular arasında. 

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Pek çok kullanıcı Marin’i siyaset yapmasına rağmen kendisine zaman ayırdığı için överken bazı kullanıcılar ise başbakanı görevini aksattığı iddiası ile eleştirdi.