Dünya Flört mahkumu

Flört mahkumu

Paylaş
Flört mahkumu

ABD’de kendisiyle flört eden kadınların örgütlenip hakkında kötü yorumlar yaptıklarını öğrenen adam, 50 kadına dava açtı.

ABD’nin California eyaletinde yaşayan Stewart Lucas Murrey (49), 2018’de sevgilisini kanserden kaybettikten sonra çevrimiçi flört uygulamalarına başvurdu. Yale Üniversitesi’nden felsefe doktorası olan Murrey, kadınlar tarafından karizmatik bulundu ve kısa sürede birçok talibi oldu. Ancak ilişkileri yürümedi. Murrey ile flört eden kadınlardan bazıları, Facebook’taki ‘Are We Dating The Same Guy’ (Aynı Adamla Mı Çıkıyoruz?) adlı grupta başlarından geçeni anlatınca birbirlerinden haberdar oldu. Bu grup, aynı şehirde yaşayan kadınların yaşadıkları olumsuz flört deneyimlerini paylaşmaları için kurulmuştu.

Haberin Devamı

2.6 MİLYON DOLAR

Murrey’den bahsedilene kadar 10 bin üyesi olan grubun üye sayısı 53 bini geçti. Bu durumdan haberdar olan Murrey, soluğu mahkemede aldı. 50 kadına, itibarını zedeledikleri ve cinsiyete yönelik ayrımcılık yaptıkları gerekçesiyle dava açtı. Kadınlardan bazılarıyla hiç buluşmadığını, tanışmadığını iddia etti. 2.6 milyon dolarlık tazminat talebinde bulundu. Dava masraflarının karşılanması için de kendisine 60 bin dolar yardım istediği bir bağış fonu açtı. Ancak geçen haftaki duruşmada hakim, dava edilen kadınlardan biri hakkındaki suçlamaları reddetti. Diğer kadınlar için de aynı kararın çıkması bekleniyor.