Dünya Gece yarısı gelen ihbarla ortaya çıktı! Cesedi gizlerken kalp krizi geçirip öldü

Gece yarısı gelen ihbarla ortaya çıktı! Cesedi gizlerken kalp krizi geçirip öldü

Paylaş
Gece yarısı gelen ihbarla ortaya çıktı! Cesedi gizlerken kalp krizi geçirip öldü

ABD'de bahçede bilinçsiz şekilde yatan bir adam ile ilgili gelen ihbarla birlikte harekete geçen polis ekipleri, olay yerine vardıklarında buldukları karşısında şoke oldu.

Posta.com.tr | ABD'nin Güney Carolina eyaletinde geçtiğimiz mayıs ayında acil durum servisine gelen bir telefonla evinin bahçesinde hareketsiz şekilde yatan bir adamın ihbarı yapıldı.

Haberin Devamı

KAYIP KIZ ARKADAŞ ŞÜPHE ÇEKTİ

Yetkililer bu ihbar üzerine hemen harekete geçerek eve ulaştılar. İhbar edilen ev, Josehp McKinnon'a aitti. Ekipler eve geldiklerinde McKinnon ihbarda belirtildiği gibi bahçesinde hareketsiz şekilde yatıyordu.

McKinnon, bahçesindeki büyük çukuru doldurmaya çalışırken kalp krizi geçirerek ölmüş gibi görülüyordu. İlginç bir şekilde McKinnon'ın birlikte yaşadığı kız arkadaşı Patricia Dent ortalarda yoktu.

NE İŞE GİTTİ NE TELEFONLARA BAKTI

McKinnon ve Dent'in paylaştığı evde yapılan incelemelerin ardından kadının iş arkadaşlarına ulaşan polis ekipleri, Dent'in hiç huyu olmamasına rağmen o sabah işe gitmediğini ve telefonlara cevap vermediğini öğrendi.

Evin içerisinde bulunan kan lekesi, ekiplerde büyük şüphe uyandırmıştı. Bunun üzerine polis ekipleri McKinnon'ın doldurmaya çalışırken hayatını kaybettiği çukurun başına gitti. Bir komşusu, McKinnon'ın bahçesine yaptıracağı havuz için bu çukuru kazdırdığını söylese de polis burada bambaşka bir şey buldu.

Haberin Devamı

POŞETLERİN İÇERİSİNDEKİ CESET

Bölgenin Şerifi Jody Rowland, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Çukura indik ve etrafı kazmaya başladık. Siyah çöp torbalarını bulabileceğimiz kadar kazdık. Olay yerinde toplanan kanıtlar ve tanıkların ifadeleri müfettişlerin bir zaman çizelgesi oluşturmasına yardımcı oldu ve bu da bizi McKinnon'ın Dent'e evlerinin içindeyken saldırdığına inanmaya yöneltti.

Çukurda bulunan çöp poşetlerinin içerisinde ise Patricia Dent'in cansız bedeni bulunuyordu.

CESEDİ GİZLERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

McKinnon, sevgilisine saldırıp öldürdükten sonra onu bağlayıp çöp poşetlerine sararak daha önce kazmış olduğu çukura attı. Parça parça çukuru kapatan McKinnon'ın kalbi bu kadar tempoya dayanamadı ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Halkı bilgilendirmek için olayla ilgili konuşan Rowland, "Biz olay yerine gittiğimizde McKinnon çoktan hayatını kaybetmişti. Vücudunda hiçbir travma izi yoktu ve doğal yollarla ölmüş gibi duruyordu" diyerek olayın esas dehşete düşüren kısmının bulunmasının biraz vakit aldığını ifade etti.

Haberin Devamı

Rowland cinayeti anlatırken şöyle konuştu:

Çukuru hararetle koruyordu ve bu yüzden bir şeyleri bir araya getirdik. Ona saldırdı, öldürdü, çukura attı ve onu korurken öldü. Kısaca, tüm dava çözüldü ve sona erdi.

"HAYATIM SONSUZA KADAR DEĞİŞTİ"

Ancak Dent'in cinayetinin trajedisi yeni başlıyordu. Katledilen kadının ikiz kardeşi olan Pamela Briggs, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatım sonsuza kadar değişti" ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:

Onsuz ne yapacağım? Bitkin durumdayım. İkizimi her şeyimle çok seviyordum. Bunun geldiğini görmediğim için şoke olmuş durumdayım. Onunla tanışan herkes onu çok seviyordu ve 65 yaşında olmasına rağmen enerji dolurdu ve çalışmaya devam ediyordu.

HER ŞEY PLANA UYGUN GİTSEYDİ...

Polis ekipleri, McKinnon ve Dent'in şiddetli geçimsizlik geçmişleri olmadığını öğrenirken daha önce buraya hiç ekip çağırılmadığı da ortaya çıktı.

Yani McKinnon, öldürdüğü Dent için çukuru doldurmaya çalışırken kalp krizi geçirmeseydi, kız arkadaşı basit bir şekilde ortadan kaybolmuş sayılabilirdi.

Haberin Devamı