Dünya Gemiden köpek balığı dolu suya atladı! Günlerdir aranan öğrencinin ürküten görüntüsü

Gemiden köpek balığı dolu suya atladı! Günlerdir aranan öğrencinin ürküten görüntüsü

Paylaş
Gemiden köpek balığı dolu suya atladı! Günlerdir aranan öğrencinin ürküten görüntüsü

Mezun olduktan üç gün sonra okul arkadaşlarıyla Bahamalar'a tatile giden ABD'li öğrenci günlerdir aranıyor. Öğrencinin son anlarına dair paylaşılan video ise ürkütücü.

Posta.com.tr | ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki öğrenci Cameron Robbins, mezun olduğu okuldan birkaç öğrenciyle Bahamalar'da tatile çıktı. Athol adası yakınlarındaki bir parti teknesinde eğlenen gençler başlarına geleceklerden habersizdi. 

Haberin Devamı

Cameron Robbins, gece vakti parti teknesinden okyanusa atladı. Ancak köpek balıklarıyla dolu karanlık sularda gözden kaybolmadan önce son anlarında kamera kayıttaydı.

Robbins'in suya atlamadan önce çekilen videosunda, öğrencinin bir şamandıraya tutunması için arkadaşlarının yalvardığı ortaya çıktı. Ancak Robbins, mezun olmasının üzerinden 3 gün geçtikten sonra, karanlık sularda gözden kayboldu. 

Mürettebar, Robbins'i aramaya başladı ve parti teknesi birkaç saat boyunca olay yerinde kalmaya devam etti. Sahil Güvenlik, geniş çaplı bir arama yapmış olsa da Robbins'in izine rastlanmadı ve 2 gün sonra arama durduruldu. 

'KÖPEK BALIĞI İSTİLASI'

Yerel bir yetkili, geçen hafta kaybolan öğrencinin 'köpekbalığı istilasına uğramış' bölgede acı sonla karşılaşmış olabileceğini söyledi. 

Haberin Devamı

Bahamalar Kraliyet Savunma Kuvvetleri (RBDF) Komutanı Raymond King, Athol Adası açıklarındaki suların köpek balıkları tarafından istila edildiğini doğruladı. 

Öğrencinin suya atladıktan birkaç dakika sonra çekilen videosunda uyarıları görmezden geldiği ve yüzmeye devam ettiği görülüyor. Ancak videodaki gümüşi bir parlaklık, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 

Bir Twitter kullanıcısı, Robbins'in ve gölgenin sadece birkaç santim arayla çekilmiş bir ekran görüntüsüne "Köpek balığının onu yakaladığı anı tam olarak görebilirsiniz. Her yönden trajik ve korkutucu" yorumunu yaptı. 

Bir başka kullanıcı, "Başlangıçta şamandıraya gidiyor ama sonra köpekbalığını gördüğünde arkasını dönüyor, sonunda suda kayboluyor ve muhtemelen aşağı sürükleniyor. Çok üzücü” diye yazdı.

18 yaşındaki öğrenci Cameron Robbins'e ait herhangi bir iz hâlâ bulunamazken araştırmalar sürüyor.