Dünya Genç modelin öldürülmesinin ardındaki neden şoke etti! Evde elektrikli teste ve kıyma makinesi bulundu

Genç modelin öldürülmesinin ardındaki neden şoke etti! Evde elektrikli teste ve kıyma makinesi bulundu

Paylaş
Genç modelin öldürülmesinin ardındaki neden şoke etti! Evde elektrikli teste ve kıyma makinesi bulundu

Hong Kong'da yaşanan tüyler ürpertici cinayet tüm dünyada büyük yankı buldu. Model Abby Choi'nun cesedi, parçalanmış halde bir apartman dairesinde bulunmuştu. Polis, cinayetin olası nedenini açıklarken genç modelin eşi ve kayınpederi gözaltına alındı.

Posta.com.tr | Hong Kong'da genç modelin vahşice öldürülmesi ve parçalanması vakasını araştıran bölge polisi, tüyler ürperten cinayetin olası nedeni hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki model Abby Choi'nin cansız bedeni, eski kayınpederi tarafından Hong Kong'da kiralanan bir evde bulundu. Cuma günü yaşanan korkunç keşifte, modelin eski eşi ve eski eşinin ailesinden 3 kişiyi sorguladı.

Polisler, Abby Choi'nin öldürülmesi ve cesedinin bazı parçalarının kiralık evdeki buzdolabında tutuklmasının genç modelin kayınpederi tarafından planlandığından şüphelendi. Cinayetin nedeni hakkında ise yeni bir bilgi paylaşıldı.

Yetkililer, Abby'nin satmayı planladığı 100 milyon Hong Kong doları değerindeki bir mülk nedeniyle modelin eski kocası ve ailesiyle anlaşmazlık yaşadığına inanıyor.

Polis Müfettişi Alan Chung, "Kurbanın ve eski kocasının ailesinin büyük meblağlar içeren birçok mali anlaşmazlığı olduğuna inanıyoruz. İçlerinden biri kurbanın varlıklarını nasıl kullandığından memnun değildi, bu da öldürme nedeni haline geldi" dedi.

Haberin Devamı

Chung, cuma günü baskın yaptıkları evde genç modele ait kimlik ve kredi kartlarının yanında diğer eşyalar ile buzdolabında modele ait ceset kalıntıları bulduklarını söyledi.

Evdeki diğer kapların içinde de insan kalıntıları bulundu. Abby Choi'nin kafası, gövdesi ve elleri ise henüz bulunamadı.

Polis Chung, şehir merkezine arabayla yaklaşık yarım saat uzaklıkta bir sahil köyü olan Lung Mei'deki evde elektrikli testere ve kıyma makinesi bulduklarını söyledi.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Abby'nin Kwong soyadlı 28 yaşındaki eski kocası, polise göre Cumartesi öğleden sonra tekneyle şehirden kaçmaya çalışırken cinayetten tutuklandı. Babası, annesi ve ağabeyi de bir gün öncesinde cinayet suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Çarşamba günü Abby Choi'nin kayıp olduğu bildirilmişti. İddiaya göre en son eski kocasının şoförlüğünü de yapan erkek kardeşi tarafından görüldü. Polis tarafından sorgulanan eski kocanın ailesi, dedektifleri yanıltmak için ifadelerinde yalan söylemişti.

EVİ CESET PARÇALAMAK İÇİN DÜZENLEMİŞLER

Chung, köy evinin yakın zamanda kiralanmış ve eşyasız olduğunu, buranın Abby'nin cesedini atmak için düzenlendiğini düşündüklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Chung, "Polis, dairenin soğukkanlı katiller tarafından titizlikle düzenlendiğini de tespit etti. Dairede kıyma makinesi, elektrikli testere, uzun yağmurluk, eldiven ve maske gibi insan vücudunu parçalamaya yarayan aletler bulundu" dedi.

Abby'nin vücut kalıntılarının atıldığı düşünülen bölge yaklaşık 100 polis memuru tarafından didik didik aranıyor.