Dünya Gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu

Gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu

Paylaş
Gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu

ABD'de 22 aylıkken kaçırılan bir kadın, onu aramaktan hiç vazgeçmeyen kardeşi sayesinde gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu.

ABD’nin Teksas eyaletinde Melissa Highsmith (53), 1971 yazında henüz 22 aylıkken kaçırıldı. Ailesi kayıp ilanları verdi, 20 bin dolar ödül koydu. Ancak izine bir türlü ulaşılamadı. Melissa’nın kardeşi Jeffrey (42), büyüyünce bir ablası olduğunu ve onun kaçırıldığını öğrendi. Yetişkinliğini, ablasını arayarak geçirdi. Soyağacı sitesine ailesinin DNA izini verdi ve tüm akrabalarını tarattı.

Haberin Devamı

Ablası Melissa, bu taramada karşısına çıktı. Sadece 10 dakika mesafede yaşıyorlardı. Ulaştılar. Polis aracılığıyla bir DNA testi daha yapıldı ve Melissa’nın ablası olduğu kesinleşti.

ANNE SICAKLIĞINA HASRET

Melissa, annesi Alta Alpantenco (73) ve babası Jeffrie Highsmith (72) ile tam 51 yıl sonra bir araya geldi. Jeffrey haricinde kardeşleri Rebecca Del Bosque (48), Victoria Highsmith (47) ve Sharon Highsmith (45) ile de tanıştı. Melissa’yı, dadı Patricia ‘Sugar’ Lewis’in kaçırdığı anlaşıldı. Adı Melanie konulan Melissa, “Beni büyüten ailem evlatlık olduğumu hiçbir zaman söylemedi. Ama annem bana hep varlığımdan pişmanmış gibi hissettirdi. Anne sıcaklığı vermedi. Bana hayatım boyunca akıl hastası ve gerizekalı olduğumu söyledi” dedi.

Haberin Devamı

Geçen yıl üçüncü evliliğini yapan Melissa, öz babasının kolunda mihraba yürüyebilmek için nikahını tekrar etmeye karar verdi.