Dünya Gerçek süper kahramanlar

Gerçek süper kahramanlar

Paylaş
Gerçek süper kahramanlar

Dünyada gerçekten bilim insanlarının tanımlayamadığı süper gücü olan insanlar olduğunu biliyor muydunuz? İşte birkaç örnek...

Vietnamlı çiftçi Thai Ngoc 50 yıldır uyumadığını iddia etti. Neden uyuyamadığı ya da yorgunluk hissetmediği konusunda hiçbir fikri olmayan Thai Ngoc, yeterince pirinç şarabı içerse bir ya da iki saat kestirebiliyor. Onun dışında ise hiç uyuyamıyor.

Haberin Devamı

SONAR ÇOCUK

ABD’li Ben Underwood henüz 3 yaşındayken kanser nedeniyle 2 gözünü de aldırmak zorunda kaldı. 1 yıl sonra annesinin kullandığı otomobilin içindeyken yanından geçtikleri büyük binanın ne olduğunu sordu. Araçların binadan yansıyan sesi sayesinde yapının şeklini kafasında canlandırabilmişti. Ben Underwood gençlik yıllarını baston ya da rehber köpek olmadan geçirmeyi başardı. Tek başına rahatça yürüyor, bisiklete binebiliyordu. Ben Underwood, tıpkı yarasalar gibi ağzıyla ses çıkarıp geri dönen ses dalgaları sayesinde çevresini algılayabiliyordu. Bilim insanları görme yetisini çok küçük yaşta kaybettiği için duyma yetisinin aşırı gelişmiş olabileceğini söyledi. Ne yazık ki Ben Underwood, gözlerini kaybetmesine yol açan kanserin geri dönmesi nedeniyle 16 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ACIKMAYAN ADAM

Hindu din adamı Prahlad Jani, damağındaki bir delikten su emmeyi başardığını söyleyerek 70 yılı aşkın bir süre su içmeden yaşadığını iddia etti. Hindistan Ahmedabad’daki Sterling Hastanesi’ndeki doktorlar 2010’da 2 hafta boyunca Prahlad Jani’yi inceledi. Yaşlı adam bu süre boyunca bir kez bile yemek yemedi, su içmedi, sadece gargara yaptı. Bu deney boyunca hiç tuvalete de çıkmadı. Doktorlar bu durumun normal bir insanda diyaliz ihtiyacıyla sonuçlanacağını söyledi. Prahlad Jani 2020’de 91 yaşında öldü.

RÖNTGEN BAKIŞLI KADIN

Rus Natasha Demkina, röntgen cihazları gibi insanın içini görebildiğini iddia ediyor. Doktor olan Natasha Demkina, insanüstü yeteneğini tıbbi durumları teşhis etmek ve ilaçların etkilerini gerçek zamanlı olarak görmek için kullanıyor. Genç kadın bu yeteneği sayesinde birçok hastasına erken teşhiste bulunmuş.

BUZ ADAM

Hollandalı Wim Hof (64) uzun süre soğuğa dayanma becerisiyle birçok dünya rekorunun sahibi. 6 çocuk babası adam, soğuk havaya karşı rekor kıran dayanıklılığı sayesinde megastar statüsü kazanmış durumda. Wim Hof dondurucu Kilimanjaro Dağı’na şortuyla tırmandı, 112 dakika boyunca buz küpleriyle dolu bir kabın içinde durdu ve karda çıplak ayakla yarı maraton koştu.

Haberin Devamı