Dünya Grup seks kanlı bitti

Grup seks kanlı bitti

Paylaş
Grup seks kanlı bitti

Ünlü İsveçli model grup seks yaparken basılınca sevgilisi Suudi Prenses tarafından terkedilmişti. Bunu kabullenemeyen model önce prensesi öldürmeye kalktı sonra da şoförünü yaraladı

ÜNLÜ MODEL SERVET AVCISI ÇIKTI

Haberin Devamı

İsveçli erkek model Patrick Ribbsaeter (30), Calvin Klein, Armani, Gucci ve Christian Dior gibi markalara modellik yapıyordu. Ünlü model Tayland’da tatil yaptığı sırada Suudi Arabistan Prensesi Sara Al-Amouidi ile tanışmıştı.

Patrick Ribbsaeter, çok zengin olduğu için Suudi Prensesin kalbini kazanıp onunla aşk yaşamaya başlamıştı. Fakat geçen eylül ayında Suudi Prenses, İngiltere’nin başkenti Londra’daki evinde sevgilisini iki kadınla sevişirken yakaladı. İki sevgili kavga etti.

KORUMANIN YÜZÜNÜ 6 YERDEN KESTİ

İddiaya göre; İsveçli model, Prenses’i sakinleştirdi. Daha sonra evde Suudi Prenses ve onun Ermeni asıllı koruması Sarkis Tokatlian ile birlikte kokain çekti. Suudi Prenses sevgilisine ayrılmak istediğini söyledikten sonra yatmaya gitti. Terk edilmeyi hazmedemeyen Patrick Ribbsaeter, uykudaki Prenses’i boğmaya kalktı.

Haberin Devamı

Koruma Sarkis Tokatlian, son anda Patrick Ribbsaeter’e engel olarak prensesin hayatını kurtardı. İsveçli model, bir şampanya bardağını kırarak elindeki cam parçasıyla korumanın yüzünü 6 yerden kesti. Adam yaralamaktan gözaltına alınan model hakkında dava açıldı.