Dünya Güzelleşmek için gitmişti... Sosyal medya fenomeninin korkunç sonu

Güzelleşmek için gitmişti... Sosyal medya fenomeninin korkunç sonu

Paylaş
Güzelleşmek için gitmişti... Sosyal medya fenomeninin korkunç sonu

Binlerce takipçisi olan Güney Koreli sosyal medya fenomeni BJ Ahyeong, Kamboçya'da bir kliniği ziyaret etmişti. Ancak günlerce kendisinden haber alınamadı. Acı gerçek, bir göletteki keşifte ortaya çıktı.

Posta.com.tr | Güney Koreli sosyal medya fenomeni BJ Ahyeong, Instagram'da binlerce takipçisi olan bir influencer'dı. Genç kadının sosyal medyadaki aylar süren sessizliği, bir sorunun olduğuna işaretti. Ahyeong, bir dizi güzellik prosedürü için Kamboçya'nın yolunu tutmuştu. Arama çalışması başlatılan sosyal medya fenomeni hakkındaki gerçek, bir göletteki keşifle ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

ÇİNLİ ÇİFT YAKALANDI

Ahyeong'un cansız bedeni, kırmızı bir beze sarılmış halde göletin üstünde yüzerken bulundu. Polis kayıtlarına göre kadının cesedini gölete atanlar Çinli çift, Lai Mou (30) ve Cai Mou (39)'ydu. Çift, Ahyeong'u öldürdüğünü itiraf etti ve tutuklandı. Polis, 6 Haziran'da bulunan cesedinin kimliğini de doğruladı. 

Çinli çiftin, sosyal medya fenomenine yaptıkları ise kahretti. Ahyeong'un serum enjeksiyonları için gittiği Bokang Kliniği adlı muayenenin sahiplerinin tutuklanan çift olduğu ortaya çıktı. 

KORKUNÇ GERÇEK

Lai ve Cai çifti, genç  kadının uygulanan serumlardan birine tepki verdiğini ve nöbet geçirerek klinikte hayatını kaybettiğini iddia etti. Çift daha sonra influencer'ın cesedini kırmızı bir beze sararak gölete atmıştı. 

Haberin Devamı

Ancak yerel medya kuruluşları, cesette ciddi yüz yaralanmalarının olduğunu, kırık kemikler, morluklar, yanıklar ve daha ayırt edilemeyen birçok yara olduğunu belirtti. Bu da çiftin iddialarının çelişkili olduğunu ortaya çıkardı. 

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, Ahyeong'un ailesine diplomatik yardım sağlamanın yanı sıra soruşturmada Kamboçya hükümeti ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor.