Dünya Güzellik skandalı

Güzellik skandalı

Paylaş
Güzellik skandalı

Rusya'daki güzellik yarışmasında, kazananın sosyal medyada bambaşka biri gibi göründüğü filtreli fotoğrafları alay konusu oldu.

Rusya'nın doğusundaki Habarovsk'ta düzenlenen güzellik yarışmasını Natalya Oskar (34) kazandı. Ancak Oskar'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar tartışma yarattı. Yarışmadaki haline hiç benzemeyen fotoğraflarının fazla filtreli ve yanıltıcı olduğu belirtildi. Ancak organizatörler izleyicilerin bu tepkilerini kabul etmedi. Yayılan fotoğrafların kötü açıyla çekildiğini savundular. Yarışmayı düzenleyen Irina Kirsanova, "Resmi fotoğraflarımızda gerçekten çok güzel görünüyor" dedi.

Haberin Devamı


 

'ESTETİĞİM YOK'

Yarışmadaki fotoğraflarıyla oynamakla ve fazla estetik yaptırmakla suçlanan Oskar ise "Bu çevrimiçi zorbalığı umursamıyorum. Estetik ameliyat geçirmedim" dedi. Öte yandan bu bir modellik yarışması değildi. Bu yıl daha geniş yarışmacı yelpazesi sağlamak için format değiştirildi. Evli ve annelerin de yarışmasına izin verilen organizasyona daha önce 175 santimetreden kısa ve S veya XS beden olmayanlar kabul edilmiyordu. Bu yıl 'kadınların olduğu gibi kabul edilmesine' karar verildi. 83 aday yarıştı.