Dünya Hamile olduğunu duyunca canice katletti! 'İstismar' savunması salondakileri şoke etti

Hamile olduğunu duyunca canice katletti! 'İstismar' savunması salondakileri şoke etti

Paylaş
Hamile olduğunu duyunca canice katletti! 'İstismar' savunması salondakileri şoke etti

ABD'de eşinin meslektaşıyla olan birlikteliğin sonunda hamile kalan Erin Corwin, korkunç bir sonla hayatını kaybetti. Corwin'in aylarca bulunamayan cesedi pek çok gerçeği gizlese de katili tüm suçu itiraf etti. Hamile sevgilisini katleden cani katilin savunmasında öne sürdüğü istismar iddiası ise salondakileri adeta şoke etti.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | ABD’nin Tennessee eyaletinde dünyaya gelen Erin Heavilin, tam bir klasik ‘Amerikan hayatı' yaşıyordu. Erin, henüz ilkokula giderken ilerde kocası olacak Jon Corwin ile tanıştı. Genç kız, 16 yaşına geldiğinde Jon Corwin ile çıkmaya başladı. Jon, genç kızla çıkmadan önce ailesinden izin de almıştı.

Haberin Devamı

İkilinin arasındaki ilişki yıllar boyu sürdü ve 2012 yılının kasım ayında evlenme kararı aldılar. Evlenmelerinin üzerinden henüz 1 yıl bile geçmeden ikili, asker olan Jon’un mesleği için Kaliforniya’ya taşındı.

YENİ ŞEHİRDE YENİ ARKADAŞLAR

Burada diğer asker aileleriyle tanışan Corwin çifti, Conor ve Aisling Malakie, Christopher Brandon Lee ve onun eşi Nichole ile hemen kaynaşmıştı.

Bu üç çiftin birbirleriyle arkadaş olmaları uzun sürmedi. Eşleri görevdeyken Erin, Aisling ve Nichole bir araya gelip muhabbet ederek çay kahve içiyorlardı. Jon, Conor ve Chris eve geldiklerinde ise üç çift birlikte mangal yapıp film izliyorlardı.

Dışarıdan bakıldığında mükemmel birer hayat yaşayan çiftlerin hayatlarının korkunç bir şekilde terse dönmesi çok da uzun sürmedi.

Haberin Devamı

DÜŞÜKTEN SONRA ARALARI AÇILDI

Çoğu yeni evli çift gibi parasal sıkıntılardan dolayı tartışan Jon ve Erin çift, sürekli birbirlerini harcamalarının yüksekliğinden suçluyordu. Bu tartışmalar genelde çığlık çığlığa sona eriyordu. Ancak Erin’in hamile kalması ile bu kavgalar bıçak gibi kesilmişti.

İlerleyen zamanlarda Erin’in düşük yapmasıyla birlikte Jon kelimenin tam anlamıyla kendini kaybetti ve eşinden uzaklaşmaya başladı.

Yakın arkadaş oldukları Lee çifti de Corwinler gibi sıkıntılar yaşıyorlardı. Görünüşte mükemmel bir eş ve asker olan Christopher Lee, gerçekte bunlardan çok uzak biriydi.

Chriss, bir seferinde tüfekleri ve roketatarları oyuncak gibi kullandığı için bir komutan tarafından azarlanmıştı. Oldukça sorumsuz olduğu göze çarpan Chris, aceleci ve umursamaz biri olarak ün kazandı.

ARKADAŞININ EŞİYLE YAKINLAŞMA SONU OLDU

Erin Corwin ve Christopher Lee, dahil oldukları arkadaş gruplarından ayrı şekilde birlikte çokça vakit geçirmeye başladı. Birlikte geçirdikleri zamanı eşlerinden de saklıyorlardı. Çok geçmeden ikili, birlikte olmaya başladı ve Erin tekrar hamile kaldı. Ancak bu kez bebeğin babası Jon değil, Chris’ti.

Jon Corwin, eşini son kez gördüğü o günün sabahında Erin’in güzel kıyafetler giyerek kendisini öpüp hoşça kal diyerek evden çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

28 Haziran 2014 tarihinde ortadan kaybolan Erin Corwin, bir daha canlı olarak görünmedi. Erin’in ortadan kaybolmasının ardından Christopher, yanına eşi ve çocuğunu alarak Alaska eyaletine taşındı.

CESEDİ 2 AY SONRA BULUNDU

Başlangıçta Erin’in annesi, kızının ormanlık alanda kaybolmuş olabileceğini söylerken kısa süre sonra Erin’in aracının bulunmasının ardından bu düşüncesinden vazgeçti.

Erin, ölü ya da diri hiçbir şekilde bulunamıyordu. Adeta yeryüzünden silinmiş gibiydi. Ortadan kaybolmasından yaklaşık 2 ay sonra Erin’in cansız bedeni bulundu. Bir maden kuyusunda ev yapımı bir telle boğulmuş şekilde bulunan Erin, ailesine ve arkadaşlarına hamile olduğunu ve çocuğunun babasının Lee olduğunu söylemişti. Erin’in cesedi o kadar bozulmuştu ki, adli tıpta yapılan incelemelerde hamile olup olmadığı bile belirlenemedi.

O NEFRETİ BİR DAHA YAŞAMAK İSTEMEM

Genç kadının cansız bedeninin ortaya çıkmasının ardından Lee, ağustos ayında taşındığı Alaska’da gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda suçlu bulunmayan Lee, ilerleyen süreçte Erin Corwin ile bir ilişki yaşadıklarını ve onu öldürdüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

Erin’i öldürdüğü anları anlatan Lee, şöyle konuştu:

Onu öldürmeye karar verdim. Tamamen öfke tarafından kontrol ediliyordum. O gün hisettiğim nefreti hayatım boyunca bir daha yaşamak istemem.

ŞOKE EDEN ‘İSTİSMAR’ İDDİASI

2016 yılının kasım ayınca mahkeme tarafından birinci derece cinayet suçundan suçlu bulunan Christopher Lee, şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Öte yandan Lee, Erin’in kendi kızını istismar ettiğini öne sürdü ancak bunu hiçbir zaman kanıtlayamadı. 2018’de mahkemeye yaptığı temyiz başvurusu reddedilen Lee’ye sebep olarak yaptığı istismar iftirası gösterildi. Chris Lee, günümüzde hala hapishanede cezasını çekiyor.