Dünya Hapishanede korkunç infaz! Çırılçıplak soyup dondurucuya soktular

Hapishanede korkunç infaz! Çırılçıplak soyup dondurucuya soktular

Paylaş
Hapishanede korkunç infaz! Çırılçıplak soyup dondurucuya soktular

ABD'nin Alabama eyaletindeki bir hapishanede yaşananlar adeta kan dondurdu. Gardiyanların mahkuma yaptığı işkenceyi mahkemede duyanlar gözlerine inanamadı. Hayatını kaybeden mahkum için ailesi şimdi adalet arıyor.

Posta.com.tr | Alabama'nın Walker Country kentinde görülen mahkemedeki iddialar kan donduran cinsten. Anthony Mitchell (Tony) adlı mahkumun yaşadığı işkence, tüm ülkede yankı uyandırdı. İlçe hapishanesinde kalan ve gördüğü işkence sonucu hayatını kaybeden Tony, iddialara göre gardiyanların kötü muamelesine maruz kaldıktan sonra işkencenin örtbas edilnmesi için korkunç bir yönteme başvuruldu. 

Haberin Devamı

BAĞIMLILIKLA SAVAŞIYORDU

Uyuşturucu bulundurmak ve polise ateş açmaktan tutuklanan Tony, bağımlılıktan muzdaripti. Ayrıca hem zihinsel hem de fiziksel sağlık sorunları yaşıyordu.

Hapishanedeki gardiyanlar, Tony'i çırılçıplak soyduktan sonra mahkumu mutfağın dondurucu odasına soktular. Tony, hipotermi nedeniyle mutfağın dondurucusunda hayatını kaybetti. 

Tony'nin annesi Margaret Mitchell, oğlunun tutuklandıktan sonra hapishanenin 'cehennem gibi' olduğunu söylediğini belirtti.

Hapishanede gardiyan olan Karen Kelly, Tony'nin cezavinde uğradığı işkencenin görüntülerini ailesiyle paylaştı. Mahkumun ailesi bu sayede Walker County Şerif Ofisine dava açtı. Avukat Jon Goldfarb, "Bu şimdiye kadar gördüğüm en kötü mahkum istismarı vakası" dedi.

Haberin Devamı

Dava devam ediyor.