Dünya Harry ve Meghan belgeselinin yankıları sürüyor: Prenses Diana'nın kardeşinden şifreli mesaj

Harry ve Meghan belgeselinin yankıları sürüyor: Prenses Diana'nın kardeşinden şifreli mesaj

Paylaş
Harry ve Meghan belgeselinin yankıları sürüyor: Prenses Diana'nın kardeşinden şifreli mesaj

Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyeti'nden ayrılmak istemesinin ardından çift tüm dünyada popüler oldu. Herkes Prens Harry ve Meghan'ın aşk hayatını merak edince dijital platformlar da çiftin hikayesini satın almak için birbiriyle yarıştı. Şimdi dijital bir platformda yayınlanan belgesel, tartışmaları da beraberinde getirdi. Öyle ki Prenses Diana'nın kardeşi Charles Spences, Instagram hesabından şifreli bir gönderi yayınladı.

Posta.com.tr | Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyetten ayrılmalarının ardından hikayelerini dijital platforma satması, İngiltere'de büyük tepkiye neden oldu. Kraliyete yakın çoğu kaynak çifti İngiliz Kraliyeti'ni 'satarak' para kazanmaya çalışmakla suçladı.

Haberin Devamı

Dijital platformda belgeselleri yayınlanan Prens Harry ve Meghan Markle hakkında, trajik bir şekilde hayatını kaybeden Prenses Diana'nın kardeşi sessizliğini bozdu. Bunu yaparken de Instagram'da I. Charles'ın portresini paylaşarak şifreli bir mesaj yayınladı.

Charles Spencer'ın paylaşımında, I. Charles'ın 1600'lerde katıldığı ziyafetin detaylı açıklaması ve portresi yer alıyordu.

Spencer'ın gönderisine yorum yapan bazı kullanıcılar, paylaşımın 'üzerinde düşünmeye oldukça uygun' bir kral portresi olduğunu yazdı.

Spencer'ın resmin altına yaptığı açıklama şöyle:

Althorp Malikanesi Resim Galerisi'nde asılı olan I. Charles'ın portresi. Kral 1630'larda onur konuğu olarak malikaneyi ziyaret etti. Verilen ziyafette balıkçıllar, tavus kuşları ve mütevazi patates (O zamanlar İngiltere için nispeten yeniydi) vardı.

Haberin Devamı

Spencer'ın Althorp Resim Galerisi'ni ziyareti, Harry ve Meghan'ın bomba etkisi yaratan belgeselinin ikinci bölümünün yayınlanmasından bir gün sonra gerçekleşti.

Prenses Diana

Meghan Markle ve Prens Harry çifti, belgesellerinde Prens William ve Kral 3. Charles hakkında bir dizi çarpıcı iddiada bulunuyor. Çiftin belgeseli hakkında Charles Spencer, Kral 1. Charles'ın portresini paylaşmak dışında bir cevap vermedi.

İDAM EDİLDİ

Spencer'ın Instagram gönderisi şu şekilde devam ediyor:

Ayrıca 1647'de, ilk İngiliz İç Savaşı'nı kaybettikten sonra, Holdenby'deki sarayında tutsak tutulduğu sırada Althorp'u (Spencer malikanesini) birkaç kez ziyaret etmesine izin verildi. Kralın hobileri arasında İncil okumak, satranç oynamak ve çim bowlingi vardı ve Althorp'un mükemmel bir bowling sahası vardı. Charles, Ocak 1649'da Londra'da idam edildi.

Spencer'ın mesajı, Prens Harry babası Kral 3. Charles'a bir mesaj olarak algılandı.

Belgeselde Charles Spenver, Prenses Diana'yı 'çileden çıkaran' Panorama röportajının görüntüleri de dahil olmak üzere birkaç kez yer alıyor.

'DIANA DEHŞETE DÜŞERDİ'

Kraliyet Uzmanı Tom Bower daha önce yaptığı açıklamalarda çifti ailesini satarak para kazanmakla suçlamıştı. Bower, Prens Harry'nin yaptıkları karşısında "Anneleri Diana, Harry'nin sadakatsizliği karşısında dehşete düşerdi. Bu ayrılık sadece William ve Kral Charles için değil, aynı zamanda ülke için de üzücü" diyor.

Haberin Devamı