Dünya Harry ve Meghan'dan önce onlar vardı: İngiltere'yi terk eden kraliyet çifti

Harry ve Meghan'dan önce onlar vardı: İngiltere'yi terk eden kraliyet çifti

Paylaş
Harry ve Meghan'dan önce onlar vardı: İngiltere'yi terk eden kraliyet çifti

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın kraliyetten ayrılmak istemesi tüm dünyada yankı bulmuştu. Harry ve Meghan, ABD'ye yerleşirken kraliyet hakkındaki iddialarını bir belgeselde yeniden dile getirerek sansasyona yol açmıştı. Ancak Harry ve Meghan'dan önce de İngiltere'yi terk eden bir kraliyet çifti vardı: Lord ve Leydi Frederick Windsor...

Posta.com.tr | Lord ve Leydi Frederick Windsor, 2009 yılında Hampton Court Sarayı'nda evlendi. Ardından Sophie'nin başarılı oyunculuk kariyeri için ABD'nin California eyaletine taşındılar.

Haberin Devamı

Sophie Winkleman, Türkiye'de de yayınlanan Two and a Half Men dizisinde rol aldı. Winkleman ayrıca İngiltere Kralı Charles, Galler Prensi William ve Prenses ile sık sık görülen bir kraliyet üyesi.

Sophie, 12 Eylül 2009'da Lord Frederick Windsor ile Hampton Court Sarayı'nda kraliyet üyelerinin şahitliğinde evlendi.

Evlilikten sonra çift, Sophie'nin oyunculuk kariyerine devam edebilmesi için California'ya taşındı. Frederick ve Sophie, hayatlarını yurt dışı ve İngiltere'de geçirmek zorunda kaldı.

Resmi olarak Leydi Frederick Windsor olarak bilinen Sophie Lara Winkleman, 5 Ağustos 1980 yılında Londra'da doğdu. Buckingham Sarayı'nın balkonunda daha önce birçok kez Kraliyet Ailesi'nin yanında ve ulusal etkinliklerde yer aldı. Son olarak Kraliçe 2. Elizabeth'in Platin Jübilesi'nde ve 3 ay sonra da cenazesinde görüldü.

Haberin Devamı

Leydi Frederick Windsor, defalarca İngiliz Kraliyet Ailesi ile görüntülendi. 

Başarılı oyuncu, Lord Frederick Windsor ile Cambridge Üniversitesi'nde tanıştı. 2009'da evlendikten sonra Sophie'nin oyunculuk kariyeri için kısa süreliğine California'ya taşındılar.

Sophie, daha önceki röportajlarında Kraliyet Ailesi mensubu olmakla övünmüştü. 2020 yılında The Times'a verdiği demekçte şunları söyledi:

Hepsi tarafından inanılmaz bir şekilde kucaklandım. Hiç negatif bir deneyim yaşamadım. Kraliçe harikaydı, Prens Charles (Şimdi Kral 3. Charles) harikaydı, Prens William melek gibiydi. Müstehcen rollerde oynanmam konusunda beni azarlamadılar. Hepsi bana göz kulak oldu.

ABD'de bulundukları süreçte çiftin bir kızı oldu. Çift, 2013'te doğan kızlarına Maud Elizabeth Daphne Marina Windsor adını verdi. Tahtın 54. varisi olan Maud, adını kraliyet üyelerinden alıyor.

2016 yılında çift, İngiltere'ye geri döndüklerinde ise ikinci kızları Isabella Alexandra May Windsor dünyaya geldi.

2017 yılında Sophie, Cambridgeshire'da trafik kazası geçirdi ve neredeyse felç kalıyordu. Kazadan sonra Kral Charles, aileye yemek yapması için şefini görevlendirdi ve Prens William sağlık görevlilerinin çifte yardımcı olmasını sağladı.

Haberin Devamı

ŞARKI BİLE SÖYLEDİ

Leydi Frederick kısa süre önce, Kraliçe 2. Elizabeth'in Platin Jübilesi için St Paul Katedrali'ndeki Ulusal Şükran Günü Ayini'nde ve üç ay sonrasında ise Kraliçe'nin cenaze töreninde görüntülendi. Ayrıca Galler Prensi ve Prensesi'nin 2011 düğününün yanı sıra 2019'da Leydi Gabriella Windsor'un düğününe konuk oldu. The Daily Mail'e konuşan Sophie, Lady Gabriella'nın düğününde şarkı bile söylediğini açıkladı.