Dünya Hayatları ikiz

Hayatları ikiz

Paylaş
Hayatları ikiz

ABD’de tek yumurta ikizi kardeşler, tamamen aynı hayatı yaşıyor. İşleri aynı olan, yan yana evlerde oturan ikizler, kocalarıyla bile aynı gün tanıştı.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki Stephanie Buckman ve Sammie Nowakowski, tek yumurta ikizi olarak dünyaya geldi. İkizler, doğumdan bu yana aynı hayatları yaşıyor. Doğduklarından bu yana birbirlerinden bir kez bile ayrılmayan ikizler, aynı okullara gittiler. Üniversite yurdunda oda arkadaşı oldular. İkisi de doktor asistanı oldu ve aynı medikal spa merkezinde birlikte çalışıyorlar. Aşk konusunda da aynı kaderi paylaştılar. Kocalarıyla aynı gün tanıştılar. İkisi de tıbbi bir görev gezisi sırasında tanıştıkları kocalarıyla ilk görüşte aşk yaşayıp evlendi.

Haberin Devamı

AYNI ANDA HAMİLELİK

Oturdukları evleri de yan yana inşa ettirdiler. Birlikte tenis ve masa oyunları oynayan ikizlerin Golden Retriever cinsi köpekleri bile aynı batından doğan kardeşler. Otomobil modelleri ve kıyafet dolapları da birbirinin aynısı. Aynı dönemde hamile kalıp üç hafta arayla doğum yaptılar. İkiz kardeşleri kocaları bile karıştırıyor. Çünkü sesleri bile birbirinin aynısı. İkizler, dışarı çıkmadan önce aynı kıyafetleri giyip kocalarını test ediyor. Kocalarının çoğu kez ayırt edemediği ikizlerin bu anlarını yayınladıkları videoları da izlenme rekorları kırıyor. İkiz olmaları sayesinde paylaşımlarından para kazanıyorlar.