Dünya Herkesin önünde raylara ittirdi! 3 yaşındaki kız dehşeti yaşadı

Herkesin önünde raylara ittirdi! 3 yaşındaki kız dehşeti yaşadı

Paylaş
Herkesin önünde raylara ittirdi! 3 yaşındaki kız dehşeti yaşadı

ABD'nin Oregon eyaletinde meydana gelen olayda, bir kadın istasyonda tren bekleyen 3 yaşındaki küçük kızı raylara yüzüstü şekilde ittirdi. Anbean güvenlik kameralarına yansıyan korkunç görüntülerin ardından kadın tutuklandı.

Posta.com.tr | ABD'de annesi ile birlikte dışarı çıkan ve istasyonda tren bekleyen küçük kız, başına geleceklerden habersiz kendisini eğlendirmeye çalışıyordu.

Haberin Devamı

Ona doğru yaklaşan yabancı kadın ise 32 yaşındaki Brianna Lace Workman'dı. Küçük kız ve annesinin arkasından yaklaşan Workman, bir anda küçük kızı ayağa kaldırarak ittirmeye başladı.

Beyaz güvenlik çizgisinin hemen önünde duran küçük kız, kafasının üzerine düşerek sürünmeye başladı. Dava ile ilgilenen İlçe Bölge Savcısı Mike Schmidt, "Çocuk, tren raylarından hızla kurtarılmadan önce yüz üstü metal raylara ve kayalara indi" ifadelerini kullandı.

Kızın kafası tırabzana değdiği görülse de hemen doğruldu ve onu kurtarmak için atlayan kişilere doğru uzandı. Küçük kızın daha sonra ciddi baş ağrısı çektiği ve alnında bir küçük kırmızı leke olduğu görüldü.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, görgü tanıkları kızı güvenli bir yere çekerken, onu bankta geriye doğru iten kadın görülüyor.

Haberin Devamı

Workman, birinci derece darp teşebbüsü, üçüncü derece darp teşebbüsü, toplu ulaşıma müdahale, ikinci derece düzensiz hareket ve başka birini tehlikeye atma suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bölge savcısı, yürümeye başlayan çocuğun saldırıyı kışkırtmak için hiçbir şey yapmadığını söyledi.