Dünya Hesap ödememek için 20 kalp krizi

Hesap ödememek için 20 kalp krizi

Paylaş
Hesap ödememek için 20 kalp krizi

İspanya'da bir adamın restoranlarda hesap ödememek için kalp krizi geçirme numarası yapmayı alışkanlık haline getirdiği belirlendi.

Buna göre 50 yaşındaki Litvanyalı Idas J. lüks restoranlara gidip, gönlünce yiyip içiyordu. Hesap ödeme vakti gelince de fenalaşıyordu. Bu durumun en az 20 kez tekrarlandığı belirlendi. Adamın sahtekarlığı en son El Buen Corner'da iki viski, deniz mahsullü paella sipariş edip yedikten sonra ortaya çıktı. Adam yemek yedikten sonra kaçmaya çalıştı, beceremeyince nakit para almak için otel odasına gideceğini söyledi.

Haberin Devamı

Restoran görevlilerinin bırakmaması üzerine de kendini yere atıp numara yaptığı belirlendi. Restoran çalışanları polise haber verdi. Polis adamın sabıkalı olduğunu tespit edip gözaltına aldı. Mağdur olan restoranlar adamın ıstakoz, antrikot gibi pahalı yemekler seçtiğini söyledi. Restoranların, yemekten kaynaklı bir fenalaşma gibi başlarına bela olabilecek bir sağlık sorunu olmasından endişe ederek adamı şikayet etmedikleri anlaşıldı. İşletmeciler birbirini adamın fotoğrafını yollayarak uyardı. Mağdur işletmecilerin şikayetçi olduğu Idas J.'nin iki yıla kadar hapisle yargılanması olası.