Dünya Hint çiftin korkunç kurban ritüeli! Cesetlerini çocukları buldu

Hint çiftin korkunç kurban ritüeli! Cesetlerini çocukları buldu

Paylaş
Hint çiftin korkunç kurban ritüeli! Cesetlerini çocukları buldu

Hindistan'da bir karı ve koca, kurban ayininde ev yapımı giyotinle hayatlarını kaybetti. Çiftin cansız bedenleri iki çocuğu tarafından bulunurken ayine ait detaylar tüyler ürpertti.

Posta.com.tr | Hindistan polisini yaptığı açıklamaya göre, 38 yaşındaki Hemubhai Makwana ve 35 yaşındaki eşi Hansaben Makwana, Vinchiya köyündeki barakalarında korkunç bir kurban ritüeli gerçekleştirdi. 

Haberin Devamı

Bir gün önce çift, çocuklarını komşu köydeki amcalarına gönderdi. Evlerine geri dönen 12 ve 13 yaşındaki iki çocuk, anne ve babasının başsız bedenleriyle karşılaştı. 

Times of India'nın haberine göre yetkililer, çiftin kendi canlarına isteyerek son verdiklerini ve ölümlerinden başka kimsenin sorumlu olmadığını belirten Gujarati dilinde yazılmış bir intihar notu buldular. Çiftin veda mektubunda ayrıca aile üyelerinden çocuklarına bakmaları istenmişti.

KORKUNÇ RİTÜEL

Olayı araştıran dedektifler, çiftin kafa kesmeyi içeren intiharının bir kara büyü ritüelinin parçası olup olmadığını belirlemeye çalışıyor. Çiftin ölüm şekli, kurban ritüelinin bir parçası olarak duruyordu. Zira ev yapımı bir giyotin yapan çift, başları koptuktan sonra ateş sunağına düşecek şekilde bir düzenek hazırlamıştı. Ritüele başlamadan önce sunaktaki ateşi yakmışlar ve sırayla canlarına kıymışlardı. 

Haberin Devamı

Çift, son bir yıldır her gün barakalarında kurdukları tapınakta Hinduizm'in ana tanrılarından biri olan tanrı Shiva'ya tapıyordu. 

Hansaben'in kuzeni Jayanti Jatapara, çiftin ölümlerinden önce herhangi bir mali zorluk veya ilişki sorunu yaşamadığını açıkladı. Çiftin cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.