Dünya Hostes uçaklardaki sırrı açıkladı: Bedava uçmak mümkün

Hostes uçaklardaki sırrı açıkladı: Bedava uçmak mümkün

Paylaş
Hostes uçaklardaki sırrı açıkladı: Bedava uçmak mümkün

Seyahat etmenin belki de en keyifli şekli uçak yolculuğu... Ancak bilet fiyatlarının giderek artması seyahat düşkünlerinin ceplerini yakıyor. Uçuş görevlisi Cierra Mistt, uçak biletini ucuza getirmek ve birinci sınıfta bedava yolculuk yapabilmek için birkaç tüyo verdi.

Posta.com.tr -  Uçak yolculukları, seyahat düşkünü kişilerin en sevdiği ulaştırma yöntemlerinden biri. Ancak uçak bileti fiyatlarındaki rekor artışlar seyahat düşkünlerini hayal kırıklığına uğratıyor. Biletlerini ucuza getirmek isteyen yolcuların çoğu aylar öncesinden biletlerini alıyor. Peki uçak biletini daha ucuza getirmenin ve hatta birinci sınıfta uçmanın bir yolu var mı? TikTok fenomeni uçuş görevlisi bunun için bazı tüyolar verdi.

Haberin Devamı

 

TikTok fenomeni ve uçuş görevlisi Cierra Mist, sosyal medya paylaşımında uçak biletlerini ucuza getirmenin taktiklerini verdi. Cierra, yayınladığı videoda “Ucuza uçak bileti istiyorsanız, salı, çarşamba ve perşembe günleri için uçuş arayın. O zaman en ucuz olacaklar” derken gerçek konumuzu havayolu web sitelerinden gizleyen bir VPN kullanılmasını önerdi. Zira ABD'de yaşayanlar için fiyatlar büyük değişim gösteriyor. 

BİLETİ BİRİNCİ SINIFA YÜKSELTMENİN YOLU

Havayolları şirketlerinin genellikle yolcuları ‘ağırlık ve denge’ için hareket ettirdiğini dile getiren Mist, biletinizi ücretsiz bir şekilde birinci sınıfa yükseltmek istiyorsanız, bunun kesin yolunun uçağın en son sırasından yer ayırtmak olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Mist, "Eğer insanları ağırlık ve denge amacıyla hareket ettirmemiz gerekiyorsa, uçuş görevlisinin gideceği yer orası” dedi. Ancak sırf birinci sınıfa yükseltileceğiniz için son sırada oturmak fikri size göre değilse, birinci sınıf koltuğu ücret olarak kapmanın başka yöntemleri de var. 

Mist, bunun yönteminin de ‘kapı görevlilerine iyi davranmak’ olduğunu söylüyor. Böylece birinci sınıf koltuğu kapma şansınız olabilir.

Mist "Bize Starbucks ya da bir paket çikolata verildiğinde yapabileceğimiz mucizeler var. Özellikle arka arkaya uçuşlarımızın olduğu ve yiyecek almaya bile vaktimizin olmadığı o uzun günler" dedi.