Dünya Huzurevinde striptiz skandalı: Kalp krizi geçirdi

Huzurevinde striptiz skandalı: Kalp krizi geçirdi

Paylaş
Huzurevinde striptiz skandalı: Kalp krizi geçirdi

Kolombiya'nın Cartagena kentindeki bir huzurevinde erotik parti düzenlendi. Striptizciler, huzurevi sakinlerini ziyaret edip onlara dans şovu yaptı. Bu sırada bazı yaşlılar da onlara eşlik etmeye çalıştı. Ancak dans sırasında bir huzurevi sakini birden fenalaştı. Kadının kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Posta.com.tr | Kolombiya'nın Cartagena kentindeki bir huzurevinde verilen erotik partinin sonu kötü bitti. Yarı çıplak kadın ve erkek dansçıların gösteri sergilediği sırada huzurevi sakini bir kadın aniden kalbini tutarak fenalık geçirdi. Dansçılar yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sağlık ekipleri kadını hastaneye kaldırdı.

Haberin Devamı

Partiyi organize eden Instagram fenomeni Nadia Cartagena, tepki topladı; etkileşim için yaşlıların hayatını tehlikeye atmakla suçlandı. Fenomen, korktuğunun başına geldiğini söyleyerek niyetinin kötü olmadığını, yaşlılara 'farklı bir deneyim' yaşatmak istediğini belirtti.

ALDATMACA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Nadia, sosyal medyadaki tepkilerin ardından aslında bunun bir aldatmaca olduğunu söyledi. Yerel medyaya açıklama yapan Nadia, huzurevindeki insanların kötü koşullarda yaşadığını ortaya çıkarmak ve Cartagena Belediye Başkanlığı'nın dikkatini çekmek için videoyu yayınladığını öne sürdü.

"Bu parti bir düzmeceydi, bunun için izin aldık, kanıtım var" diyen Nadia, "Kimsenin iradesi dışında bir şey yapılmadı. Bunu severek yaptık. Tüm platformum çok iyi sosyal yardım içeriklerinden oluşuyor" dedi.

Haberin Devamı

Videonun amacının yaşlıları kızdırmak ya da suistimal etmek olmadığını açıklayan Nadia, etkinliğin ardından huzurevine bağışta bulunduklarını açıkladı.