Dünya İki kocasıyla birlikte yaşıyor

İki kocasıyla birlikte yaşıyor

Paylaş
İki kocasıyla birlikte yaşıyor

ABD'de iki sevgilisi ve bir çocuğu ile "sıradışı bir aile" kuran kadın mutluluğu ancak bu şekilde bulduğunu söylüyor.

Jaiya Ma (34) 6 yıldır sevgilisi Jon Hanauer (49) ile birlikte yaşıyordu. Ta ki Ian Ferguson'u (44) bir dans kursunda tanıyana kadar. Ve tanışdıktan bir yıl sonra ise ondan bir bebek sahibi oldu. Önceki sevgilisi Jon da bu ilişkiyi kabul etti ve şimdi Eamon'u beraber büyütüyorlar.

Haberin Devamı

California'nın Topanga kentinde seksolog olarak çalışan Jaiya Ma "Çok şanslıyım. Çünkü iki eğlenceli erkeğe sahibim, bana ve oğlum Eamon'a çok değer veriyorlar" diyor.

Jaiya ve Jon 2000 yılında bir yoga kursunda tanışmışlar. Ve 2001'de birbirlerine aşık olmuşlar. "Açık ilişki" yaşadıklarını söyleyen Jaiya "her zaman birbirimize karşı dürüst davrandık" diyor. Bir ara başka bir erkekle "açık ilişki" deniyorlar ama "manüplatif" olduğu için bu ilişki yürümüyor. Birkaç denemeden sonra Jaiya bir dans kursunda Ian ile tanışıyor ve yeni bir ilişki başlıyor.

Ian, Jon ve Jaiya aynı evde yaşamaya başlıyorlar. Sonra Jaiya, Ian'dan hamile kalıyor. Hatta Jaiya doğum yaparken iki sevgilisi de yanında ona destek veriyor. Bebeği elbirliği ile büyüten Jaiya, Jon ve Ian, şimdi onun okula başlamasıyla "ailesini" nasıl tanıtacağı sorusunu cevaplamaya çalışıyorlar.

GAZETEPORT

Haberin Devamı