Dünya İkizlerin planını polis bozdu! İki çocuğun ölümüne yol açmıştı

İkizlerin planını polis bozdu! İki çocuğun ölümüne yol açmıştı

Paylaş
İkizlerin planını polis bozdu! İki çocuğun ölümüne yol açmıştı

Uyuşturucu etkisindeyken yaptığı kazada iki çocuğun ölümüne yol açan kadın, cezadan kurtulsun diye suçu tek yumurta ikizi üstlendi. İkizlerin planını polis bozdu.

ABD'nin Minnesota eyaletinde geçen eylülde meydana gelen otomobil kazasında 7 yaşındaki Wilma Miller ve 11 yaşındaki Irma Miller kardeşler öldü. Çocuklar kaza sırasında at arabasındaydı. Arabadaki diğer çocuk yaralandı ve at da öldü. Sarah Peterson (35) olay yerine gelen polise direksiyonda kendisinin olduğunu söyledi. Bu sırada Sarah'nın yanında tek yumurta ikizi Samantha da vardı. Ancak görgü tanıklarının ifadeleri sürücü üzerindeki şüpheleri artırdı. Çünkü tanıklar kadınlardan birinin kaza yerine kısa bir süre sonra geldiğini ve kadınlardan birinin araçta üzerini değiştirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

KARDEŞİNE BORÇLU HİSSETTİ

Polis olay yerinde iki kadının da ifadesini aldı. Araçtan ayrılırken de kayıt cihazını açık bıraktı. Kadınlardan biri, diğerine "Polislerden biri benden huylandı" derken, diğeri de "İkimiz arasındaki farkı anlamalarına imkan yok" derken duyuldu. Samantha'nın kaza sırasında metamfetamin etkisi altında olduğu, bu nedenle ikizinden kazayı üstlenmesini istediği ortaya çıktı. Bu sayede çok az bir cezayla bu suçtan kurtulacaklardı. Sarah daha önce hapse girmişti. Bu sırada çocuklarına Samantha bakmıştı. İkizine borçlu olduğunu düşünerek suçu üstlendiği anlaşıldı. İki kadın da ağır hapis cezalarıyla karşı karşıya.