Dünya İlahi adalet! Yaşlı kadını dövüp arabasını çalmıştı

İlahi adalet! Yaşlı kadını dövüp arabasını çalmıştı

Paylaş
İlahi adalet! Yaşlı kadını dövüp arabasını çalmıştı

ABD’nin Teksas eyaletinde Shirlene Hernandez (72) bir gaspçının saldırısına uğradı. Bir benzincide markete uğrayan Hernandez’in yüzünü yumruklayan saldırgan, kadını kanlar içinde bırakarak otomobilini çaldı. Ancak saldırgan kısa süre sonra çaldığı araçla yaptığı kazada öldü. Hernandez’e yeni otomobil almak için başlatılan 5 bin dolarlık kampanyaya 28 bin dolar bağışlandı.

ABD Teksas'ta 72 yaşındaki Shirlene Hernandez, geçen hafta soda almak için benzin istasyonuna girerken bir hırsızın saldırısına uğramıştı. Hırsız yaşlı kadının arabasının anahtarlarını almış ve yüzüne defalarca vurmuştu. 

Haberin Devamı

O sıra 3 adam yardıma gelmiş ancak hırsız arabayı alıp kaçmıştı. Saldırıdan kısa süre sonra hırsızın çaldığı arabayla kaza yaptığı ve bu kazada can verdiği ortaya çıktı. Hernandez yaptığı açıklamada, 'Haydan gelen huya gider diyen birçok insan var. Ben böyle düşünmedim. Tek düşündüğüm öldüğü için gerçekten üzülmüş olmam. Şimdi kabul ediyorum. Beni incitti ve Tanrı onu sefaletinden kurtarmak için yanına aldı' dedi. 

Hernandez şimdi yüzündeki yaraların iyileşmesini bekliyor. Ancak arabasız işe gidemiyor. Online bir bağış sitesinde yapılan kampanyada, Hernandez'in yeni bir araba alabilmesi için 28 bin dolar toplandı. Bu miktar beklenenin 5 katıydı.