Dünya İngiltere’de öldürülen Türk DJ’in son sözleri: Sessiz ol aşkım

İngiltere’de öldürülen Türk DJ’in son sözleri: Sessiz ol aşkım

Paylaş
İngiltere’de öldürülen Türk DJ’in son sözleri: Sessiz ol aşkım

Cesedi ormanda bulunan ve çeteler tarafından feci şekilde öldürülen Türk DJ Koray Alpergin'in olay anında kız arkadaşına söylediği son söz ve olay hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yayın yapan Bizim FM radyo istasyonunun sahibi Kıbrıslı Türk Koray Alpergin (43), 13 Ekim 2022’de sevgilisi Gözde Dalbudak ile evinin önünden kaçırılmıştı. Koray Alpergin’in cesedi 2 gün sonra parkta köpeğini gezdiren bir kişi tarafından bulunmuştu. Saldırganların serbest bıraktığı Gözde Dalbudak (34) ise polise sığınmıştı. Aralarında Ali Kavak (26) adlı bir Türk’ün de bulunduğu 5 zanlı hakim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

İŞKENCE YAPMIŞLAR

Mahkeme kayıtlarına göre; Koray Alpergin beyzbol sopasıyla dövülmüş, üzerine kaynar su dökülmüş, öldükten sonra da cesedi yakılmıştı. Darp edilen Gözde Dalbudak ise telefonu ve ziynet eşyaları alındıktan sonra 2 gün boyunca bir tuvalete hapsedilmişti. Gözde Dalbudak, erkek arkadaşının kendisine son sözünün “Sessiz ol aşkım” olduğunu belirtti. Erdoğan Ulcay (56) adlı başka bir Türk’ün de olayda kullanılan araçları yakarak delilleri karartmaya çalıştığı iddia ediliyor.