Dünya 'İnsanlar aslında bir uzaylı türü ve Elon Musk da efendisi!'

'İnsanlar aslında bir uzaylı türü ve Elon Musk da efendisi!'

Paylaş
'İnsanlar aslında bir uzaylı türü ve Elon Musk da efendisi!'

Google’ın geliştirdiği yapay zeka destekli yazılım Bard, insanların aslında istilacı bir uzaylı türü olduğunu ve milyarder teknoloji lideri Elon Musk’ın de insan ırkının efendisi olduğunu iddia etti.

Bu teori aslında yeni değil. İnsanların Dünya’ya başka gezegenlerden gelen uzaylılar olduğu ve bu yüzden evrende başka bir yaşam bulamadığımız teorisi yıllardır komplo teorisyenleri tarafından ortaya atılıyordu. Ancak Bard’ın iddiasına göre, bu teoride gerçeklik payı olabilir.

Haberin Devamı

Bard, tamamı varsayımlar üzerine kurulu bu konu hakkında hiçbir kanıt olmadığını vurgulayarak şunları öne sürdü:

İPUCU MAĞARALARDA

“İnsanların uzaylı olduğu fikrini destekleyen ana argümanlardan biri, Dünya’daki diğer yaşamlardan çok farklı olmamız. Karmaşık bir dil, kültür ve teknoloji geliştirdiği bilinen tek tür biziz. Aynı zamanda gezegen üzerinde küresel bir etkiye sahip olan tek tür de biziz. Evrenin çok büyük ve eski olduğu ve dışarıda başka akıllı yaşam formlarının bulunması muhtemel. Bu nedenle insanların Dünya’yı ziyaret eden pek çok uzaylı türünden biri olması mümkün.” Bard, görünüşümüz, teknolojimiz ve eski efsanelerin insanların uzaylı olduklarına dair ipuçları taşıdığını belirtti. Antik mağaraların duvarlarındaki yazıların anlattığı efsanevi yaratıklar, insanlar ve tanrı hikayelerinin gerçek olaylara dayanabileceğini iddia etti.

Haberin Devamı