Dünya İnsanlığın ölümü! ABD'li milyarder Bob Lee bıçaklanarak öldürüldü

İnsanlığın ölümü! ABD'li milyarder Bob Lee bıçaklanarak öldürüldü

Paylaş
İnsanlığın ölümü! ABD'li milyarder Bob Lee bıçaklanarak öldürüldü

ABD’de ünlü teknoloji girişimcisi Bob Lee, San Francisco’da güpegündüz bıçaklandı. Yardım istediği kişiler arkasını dönüp gidince öldü.

ABD’de teknolojinin beşiği kabul edilen San Francisco kentindeki cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Mobil ödeme hizmeti veren ‘Cash App’ uygulamasının kurucusu Bob Lee (43) salı günü yol ortasında göğsünden iki kez bıçaklandı. Lee, telefonundan yardım çağırdı. Polis, altı dakika sonra olay yerine vardı ve onu hastaneye kaldırdı. Ancak iki kız çocuğu babası Lee kurtarılamadı. Lee’nin bıçaklandıktan sonra yoldan geçenlerden yardım istediği ortaya çıktı. Lee, farları yanan park halindeki bir araca gidip yarasını gösterdikten sonra yere yığıldı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI İÇİN TAŞINMIŞTI

Ancak araçtaki sürücü yardım için inmeyip devam etti. Olayın üzerinden geçen üç günde hiçbir şüphelinin yakalanmamasına tepkiler büyüdü. Teknoloji milyarderi Elon Musk da (51) kentteki kanunsuzluğa karşı isyan etti. “Tanıdığım birçok insan ciddi şekilde saldırıya uğradı. San Francisco’daki şiddet suçları korkunç bir şekilde artıyor ve saldırganlar yakalansa bile genellikle hemen serbest bırakılıyorlar” dedi. Lee’nin kentte evsizlerin ve suç oranının artmasından sonra ailesini korumak için Miami’ye taşındığı, toplantı için San Francisco’ya gittiği anlaşıldı.