Dünya İntikamın böylesi! Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede’ gerçek oldu

İntikamın böylesi! Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede’ gerçek oldu

Paylaş
İntikamın böylesi! Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede’ gerçek oldu

ABD’de aynı adam tarafından idare edildiklerini anlayınca adamı terk edip birlikte tatile çıkan üç kadının hikayesi film oluyor. Üç kadın uğradıkları ihanet sayesinde hem ünlendi hem zenginleşti.

Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede’ gerçek oldu. ABD’de aynı adam tarafından kandırıldıklarını anlayan üç kadın güçlerini birleştirdi. Arkadaş olup kalp kırıklıklarını birlikte sardılar. Daha sonra bir karavan alıp tatile çıktılar. İşte bu üç kadının başına gelenler ve yolculukları Hollywood yapımı oluyor. Amerikan film stüdyosu New Line, kendilerine ‘BAM Bus’ adı veren üçlünün hikayesinin haklarını aldı. Film çekilecek. Üç kadın, “Benzerini yaşayan kadınların bizden güç almasını istiyoruz” dedi. Film sayesinde zenginleşecek olan kadınlar aynı zamanda dünya çapında ünlendiler. Her şey, Idaho eyaletinde yaşayan Margon Tabor’ın (23) 2020’de erkek arkadaşından şüphe duymasıyla başladı.

Haberin Devamı

AYNI ANDA ALTI KADIN

Başka kadınlarla flörtleştiğini ve sosyal medyada mesajlaştığını fark etti. O kadınlardan birini buldu. Abi Roberts (21) isimli kadının erkek arkadaşıyla çekilmiş fotoğraflarını görünce şok oldu. Roberts ile iletişim kurup tanıştı. Roberts ile birlikte araştırma yaptılar. Aynı anda altı kadınla görüştüğünü ortaya çıkardılar. Onlardan biri de Bekah King’di (20).

Yaşadıkları üzücü olayı birlikte atlatmaya çalışan üç kadın birikimleriyle karavan aldılar ve tatile çıktılar. King, “Sahtekar eski sevgilimizin hepimize karavan alıp tatile çıkma sözü verdiğini anlayınca bu planı kendimiz gerçekleştirmek istedik” dedi. Açtıkları sosyal medya hesabıyla da tatillerini paylaşarak geniş bir kitleye eriştiler.

Haberin Devamı

Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştığı ‘Ah Nerede’ filminde de aynı anda birden fazla kadını idare eden bir erkeğin başına gelenler konu ediliyordu.