Dünya IPhone cinayeti! Tren istasyonunda yanmış ceset bulununca ortaya çıktı

IPhone cinayeti! Tren istasyonunda yanmış ceset bulununca ortaya çıktı

Paylaş
IPhone cinayeti! Tren istasyonunda yanmış ceset bulununca ortaya çıktı

Hindistan'da internetten iPhone siparişi veren adam, gelen kuryeye parayı ödeyemeyeceğini söyledi. Adam kuryeyi öldürüp 4 gün boyunca evinde sakladı. Ardından cesetten kurtulmak için akılalmaz yöntemlere başvurdu.

Posta.com.tr | Hindistan'ın Karnataka eyaletinin Hassan bölgesinde yaşayan 20 yaşındaki bir genç, internetten iPhone sipariş etti. Sonraki günlerce siparişini ulaştırmak için gencin evine gelen özel bir kurye, canından olacağından habersizdi. 

Haberin Devamı

Polisler, 11 Şubat'ta Anchkoppal tren istasyonunun yakınında yanmış bir ceset buldular. Korkunç olay da bu şekilde ortaya çıktı. 

SON TESLİMAT

Polisin yürüttüğü soruşturmada, yanmış cesedin 23 yaşındaki kargo elemanı Hemanth Naik'e ait olduğu ortaya çıktı. Naik, son teslimatı olan ikinci el iPhone'u Hemant Dutta adlı kişiye yapmıştı.

Hemanth Dutt, iPhone'unu teslim etmek için gelen kuryenin kendisinden 46 bin rupi talep etmesinin ardından ödeyecek parasının olmadğını söyledi. Ardından evine gelen kuryeyi bıçaklayarak öldürdü. Dutt bununla da kalmadı ve kuryenin cesedini dört gün boyunca evinde sakladı. 

Dört günün ardından cesetten kurtulmak isteyen Dutt, Naik'in cesedini bir çuvala koyup motoruna yükledi ve tren istasyonuna gitti. 

Haberin Devamı

Güvenlik kamerası görüntülerinde Dutt'un cesetle birlikte istasyona giderken görülüyor. Polis, güvenlik kamerası görüntülerini takip ederek Dutt'u yakaladı. Katilin ne ceza aldığı henüz belirsiz.