Dünya Joe Biden'ın oğlunun erotik görüntüleri ortaya çıktı!

Joe Biden'ın oğlunun erotik görüntüleri ortaya çıktı!

Paylaş
Joe Biden'ın oğlunun erotik görüntüleri ortaya çıktı!

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın bilgisayarını tamir eden kişi, bilgisayarda Hunter Biden'ın erotik görüntülerini buldu. Biden'ın oğlunun bilgisayarının şifresi de bir hayli utanç vericiydi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın (52) tamire verince devlet sırlarının ortaya çıkmasına yol açan dizüstü bilgisayarının hikayesi kitap oldu. Bilgisayarı götürdüğü tamirci John Paul Mac Isaac, 2019’dan itibaren yaşananları yazdı. Kitaptaki en ses getiren bilgilerden biri, Hunter Biden’ın şifresi oldu. Isaac’ın iddiasına göre, Biden erotik anlamı olan ‘analfk-69’ şifresini kullanıyordu. Bilgisayarda Biden’ın müstehcen görüntüleri de çıkmıştı.

Haberin Devamı

MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLAR

Isaac’in anlattığına göre fotoğrafların çoğunda Hunter Biden tek başına tuhaf (!) pozlar vermiş olsa da bazı fotoğraflarda kadınlarla da görünüyordu.

Isaac daha sonra olanları şu sözlerle anlatıyor:

“ - income.pdf - başlıklı bir dosyaya ulaşana kadar dosyaları kopyalamaya devam ettim. Mor bir nokta ile etiketlenmemiş olsaydı muhtemelen fark etmeyecektim. Mac'te, kuruluş yardımı olarak dosyalara etiketler veya renk kodları uygulayabilirsiniz. Açıkça sıfır organizasyon becerisine sahip birinin bu dosyayı mor olarak etiketleme zahmetine girmesi garip görünüyordu. Açık tıklanmak için adeta yalvarıyordu. Ben de bunu yaptım.”

YOLSUZLUK BELGELERİ DE VARDI

16 Ocak 2017 tarihli, PDF olarak kaydedilmiş bir e-postaya rastlayan Isaac en üstte 2013, 2014 ve 2015 yılları yazılı olduğunu gördü. Her yılın yanında kazanılan vergiye tabi gelir miktarı vardı: 2013'te 833.000$+, 2014'te 847.000$+, 2014'te 1.247.000$+, 2015'te 2.478.000$+ olarak değiştirilmişti. Bunların hepsini aynı yerde ve porno fotoğrafların bulunduğu bir bilgisayarda bulmak adamı şaşkına çevirmişti…

Haberin Devamı

Bütün belgelerin şüpheli göründüğünü anlayan adam çok yüksek miktarda paranın el değiştirdiğini anladı ve bunların yasal olarak kayda geçirilmemiş olduğunu fark etti.

HER ŞEYİ FBI'A TESLİM ETTİ

İşin daha da ilginci Hunter Biden adama güvenip teslim ettiği bu bilgisayarları hiçbir zaman geri almadı! Bir yıl bekledikten sonra FBI’a gitmeye karar veren Isaac, elindeki tüm bilgi ve belgeleri devlet görevlilerine teslim etti.

New York Post tarafından ele alınan bu haber deyim yerindeyse John Paul Mac Isaac’in hayatını değiştirdi. Yaşadığı her şeyi yakında çıkacak olan “Amerikan Adaletsizliği: Gerçeği Ortaya Çıkarma Savaşım ” kitabında anlatan Isaac, artık sadece bir bilgisayar tamircisi değil aynı zamanda bir yazar da oldu.