Dünya Kadın gardiyan, mahkum sevgilisini hapisten kaçırdı

Kadın gardiyan, mahkum sevgilisini hapisten kaçırdı

Paylaş
Kadın gardiyan, mahkum sevgilisini hapisten kaçırdı

ABD'de filmlere konu olacak bir kaçırma olayı yaşandı. 17 yıldır cezaevinde gardiyanlık yapan kadın, emekli olmadan önceki son iş gününde 2 yıldır ilişki yaşadığı mahkum sevgilisini kaçırdı.

ABD Florida’da Casey White (38), 2015’te ,’i (58) öldürdüğü, 2018’de adı açıklanmayan sevgilisini öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle 2020’den bu yana Lauderdale Cezaevi’nde tutuluyordu. Aynı cezaevinde 17 yıldır görevli olan kadın gardiyan Vicky White (56), 29 Nisan’da emekli olmak için başvurmuştu.

Haberin Devamı

İşteki son gününde şeflerine Casey White’ı akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneye götüreceğini söyledi.

Sevgilisini hapisten böyle kaçırdı

4 KEZ YILIN ELEMANI SEÇİLDİ

Sonra da elleri kelepçeli mahkumu polis aracına bindirdi. İkiliden bir daha haber alınamadı. Önce Casey White’ın soyadları aynı olan fakat aralarında akrabalık bağı bulunmayan Vicky White’ı kaçırdığı düşünüldü.

Fakat mahkumlara yapılan sorgu, ikilinin 2 yıldır ilişki yaşadığını ortaya çıkardı. 4 kere ‘yılın elemanı’ seçilen Vicky White’ın bir süre önce evini sattığı ve parayı da yanına aldığı öğrenildi.

ABD Polis Teşkilatı, çiftin tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi veren kişilere ödül verileceğini açıkladı. Bu ödül Casey için 10 bin dolar, Vicky için 5 bin dolar olarak belirlendi. 

Haberin Devamı