Dünya Kan donduran cinayet! Kocasını önce öldürdü, ardından...

Kan donduran cinayet! Kocasını önce öldürdü, ardından...

Paylaş
Kan donduran cinayet! Kocasını önce öldürdü, ardından...

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde işlenen bir cinayet adeta kan dondurdu. Bölge sakini kadın, şerif yardımcısı kocasını öldürdü, ardından çıplak vücudunu evinin arka verandasında yaktı. Kadın şimdi cinayet ve kundakçılıktan yargılanıyor.

Pansilvanya'da 66 yaşındaki Evelyn Zigerelli-Henderson, 84 yaşındaki kocası Carmen Henderson'ın korkunç şekilde ölmesi üzerine gözaltına alındı. Polis kayıtlarına göre 911'i arayan Evelyn, 30 yıllık kocasının kendini ateşe verdiğini söyleyerek ihbarda bulundu. Polis tarafından sorgulanan Evelyn, her sorguda ifadelerini değiştirince şüpheleri üzerine çekti. 

Haberin Devamı

İFADESİNİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRDİ

Kadın ilk ifadesinde olayın bir intihar olduğunu iddia etti. Sondaki ifadesinde ise kocasının verandada puro içtikten sonra yanlışlıkla kendini yaktığını söyledi. 

Cesedi inceleyen yetkililer, kurbanın ağzında ve burun deliklerinde sinek larvaları olduğunu keşfetti. Bu durum da adamın bir süredir ölü olduğunun belirtisiydi. Henderson'ın ne zaman öldüğü ve neden öldüğü kesin olarak belli değil.

Soruşturmada, Evelyn Zigerelli-Henderson'ın 911 aramayı ertelediği iddia edildi ancak bunu neden yaptığı açıklanmadı. 

Yetkililer ayrıca Evelyn'in tüm birikimlerini tatil köylerine ve günlük kaplıcalara harcadığını ve çiftin borç içinde olduğunu ortaya çıkardı. Çiftin ayrıca 40 bin dolarlık ipotek borçları vardı. 

Haberin Devamı

Evelyn, eski şerif yardımcısı olan kocasının 10 bin dolarlık hayat sigortası olduğunu da kabul etti.