Dünya Kanunun çirkin yüzü

Kanunun çirkin yüzü

Paylaş
Kanunun çirkin yüzü

İngiltere’de polis David Carrick’in görev yaptığı 20 yıl boyunca 12 kadına 40’ı tecavüz 71 cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Mesleği sayesinde kendisine hiçbir şey olamayacağını düşünen polis, kurbanlarından birine “Ben dokunulmazım” demişti.

İngiltere Londra'da 2021'de bir kadın, David Carrick (48) adlı polisin kendisini taciz ettiği gerekçesiyle şikayette bulundu. Yapılan inceleme korkunç gerçeği ortaya çıkardı. David Carrick, görev yaptığı 20 yıl boyunca 12 kadına 40'ı tecavüz 71 cinsel saldırıda bulunmuştu. Ayrıca, polis veri bankasına girerek kendisine yönelik suçlamaları silmişti. Bu yöntem sayesinde kendisine hiçbir şey olmayacağını düşünen polis, kurbanlarından birine "Ben dokunulmazım" demişti.

Haberin Devamı

GÜVEN KAZANIYORDU

David Carrick genellikle arkadaşlık uygulamaları üzerinden tanıştığı kadınlara "Ben polisim. Benim yanımda güvendesin" diyerek güvenlerini kazanıyor, sonra da onları taciz ediyordu. Sapık polis, kurbanlarını aşağılamak için onları saatlerce çıplak olarak küçük bir dolaba girmeye zorluyordu. Önceki gün görülen davada suçunu itiraf eden David Carrick genelde mecliste ya da diplomatları koruma görevinde bulunuyordu. David Carrick'in cezası 6 Şubat'ta açıklanacak.