Dünya Kara büyü için 1 yaşında bebeği katletti! Son yemek isteği dünyayı şoke etti

Kara büyü için 1 yaşında bebeği katletti! Son yemek isteği dünyayı şoke etti

Paylaş
Kara büyü için 1 yaşında bebeği katletti! Son yemek isteği dünyayı şoke etti

ABD'de sigorta şirketini soyguna giden James Edward Smith, burada bir kişiyi katlederek idam cezasına çarptırıldı. Kara büyü ve vudu büyüsüyle uğraştığını söyleyen Smith, mahkemede anlattıklarıyla kan dondururken idamından önce istediği son yemeği ise tüm dünyayı şoke etti.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | 1962 yılında ABD’nin Kentucky eyaletinde dünyaya James Edward Smith, eğitim hayatının başlangıcında oldukça başarılıydı. Üniversiteye bile gitmeye hak kazanan Smith, okulu bitiremeyip bıraktı. 20’li yaşlarının sonlarına doğru tarot kartı satıcılığı yapan Smith, daha sonra taksi şoförlüğü de yaptı. Smith, kendisinin bir vudu büyücüsü olduğunu iddia ediyordu.

Haberin Devamı

1983 yılının 7 Mart günü Smith, fakirlikten kurtulmanın tek yolunun hırsızlık olduğunu düşünerek Teksas eyaletinde bulunan Houston’da bir sigorta şirketini soymaya kalkıştı.

Yüzüne bir maske takarak kasiyer Debra Wilson’a doğru ilerleyen Smith, elindeki silahı saklamayı denemiyordu bile. Smith’in elindeki silahı gören Wilson hemen saklanmaya çalıştı.

Soygun anında orada bulunan şirketin bölge müdürü Larry Rohus, bir çöp kutusuna biraz para koyarak Smith’in dikkatini dağıtmaya çalıştı. Rohus, Smith’ten saklanan kadına doğru yürümeye çalışırken soyguncu onu durdurdu.

SÖZLE DURDURAMAYINCA ATEŞ ETTİ

Smith’i duymazdan gelerek korku dolu kadına yürümeye devam eden Rohus, bir anda gelen silah sesiyle irkildi. Smith, sözlü şekilde durdurmayı başaramadığı Rohus’u mermiyle durdurmaya çalışmıştı.

Haberin Devamı

Yaralanan Rohus hemen koşarak kaçmaya çalıştı ancak bu kez ikinci bir silah sesi geldi ve göğsünden vurulan Rohus, yere yığılarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaptığı hareketten dolayı dehşete kapılan Smith, hemen kaçmaya başladı. O sırada bir şirket çalışanı Smith’i binanın içinde kovalamayı sürdürdü. Kovalamacaya birkaç kişi katıldı ve sonunda Smith’e çelme takarak yere düşürmeyi başardılar. Hemen katilin üzerine çullanan şirket çalışanları polis gelene kadar bu şekilde bekledi.

Duruşmada jüri karşısına çıkarılan Smith, mahkeme salonundan kaçtı ancak kısa süre sonra tekrar yakalandı. Mahkeme sonucunda idam cezasına çarptırılan Smith, son yaptığı itirazlardan feragat etti.

1 YAŞINDA ÇOCUK DAHİL 6 KİŞİYİ KATLETTİ

Smith’in annesi, mahkemeye oğlunun ‘kara büyü’, ‘vudu büyüsü’ ve cadılıkla uğraştığını söyledi. Smith, 1 yaşındaki bir çocuğun başının kesilmesi de dahil olmak üzere 6 cinayeti daha ritüel olarak nitelendirerek itiraf etti. Bu iddialar hiçbir zaman doğrulanmadı.

Smith’in temyiz başvuruları ABD Yüksek Mahkemesi’nde değerlendirilen ve oylandı. Smith’in idam kararı yalnızca 1 oyla iptal edilmekten döndü.

DÜNYA TARİHİNE GEÇEN SON YEMEK

İdamından önce son yemeği sorulan Smith, belki de dünya tarihine geçecek o kararı verdi. Yetkililerden son yemek olarak çamur isteyen Smith, bunu bir vudu ritüelinde kullanacağını söyledi. Çamur ya da toprak, hapishanenin onaylanmış yemekler listesinde yer almadığından Smith’e yalnızca bir kase yoğurt verildi.

Haberin Devamı

26 Haziran 1990 tarihinde idam edilen James Edward Smith’in ölmeden önceki son sözleri ise ‘Hare Krishna’ oldu.