Dünya Kas bağımlısı Rus, şimdi de estetik bağımlısı oldu

Kas bağımlısı Rus, şimdi de estetik bağımlısı oldu

Paylaş
Kas bağımlısı Rus, şimdi de estetik bağımlısı oldu

Kollarına kimyasal enjekte eden ve olağan dışı görünümü nedeniyle Temel Reis'e benzetilen eski Rus asker Kiril Tereshin, şimdi de estetik bağımlısı oldu. Tereshin, bir dizi estetik operasyon geçirerek 'uzaylıya' benzemek istiyor.

Kollarına kimyasal enjekte ederek edindiği dev kaslar sayesinde hatırı sayılır bir üne kavuşan 25 yaşındaki eski Rus asker Kiril Tereshin, uzaylı gibi görünmek için yüzüne bir dizi estetik dokunuş yaptırdı. Tereshin'in kollarına enjekte ettiği kimyasal nedeniyle hayatının tehlikeye girmesinin ardından kol kasları alınmıştı. Ancak Tereshin, vücudunda yenilikler yapmaya devam etti. 

Haberin Devamı

Estetik ameliyat geçiren Tereshin, dudaklarına ve elmacık kemiklerine dolgu yaptırdı, alt çenesini ve alnını şekle soktu. 

Yayınladığı videoda yeni halini gösteren Tereshin, yeni yüzü sayesinde öldüğünde uzaylılarla tanışmasına nasıl yardımcı olacağına inanıyor.

Tereshin'in estetik operasyonları 3600 sterlin (75 bin lira) tuttu. 

'NE KADAR YAKIŞIKLI BİR ERKEĞİM'

Kiril Tereshin, bir zamanlar uçan daire gördüğü ve öldükten sonra dünya dışı varlıklarla karşılaşacağına inandığı için ameliyat olduğunu belirtiyor ve şunları ekliyor:

"Öldüğümde onlara ulaşacağımı hissediyorum. Buna inanıyorum. Yüzümün üçüncü dönüşümü başarıyla tamamlandı. Ne kadar güzel. Her şey olması gerektiği gibi yapılıyor. Her şey plana göre gidiyor. Ne kadar da yakışıklı bir erkeğim. Kahretsin... Kız olsaydım, kendimle sevişirdim."

Haberin Devamı

 

Tereshin, kollarına enjekte ettiği kimyasallarla devasa pazulara sahip olmuştu ancak bu durum sağlığını tehlikeye soktu. Tereshin'in, başarısız plastik cerrahi kurbanları için kampanya yürüten ünlü Rus WAG Alana Mamaeva tarafından hayatını kurtarmaya ve implantları çıkarmaya ikna edildiği söyleniyor.