Dünya Katil dişçi

Katil dişçi

Paylaş
Katil dişçi

ABD’de bir diş hekimi içeceğine düzenli olarak zehir kattığı karısını öldürmekten tutuklandı. Doğal ölüm gibi göstermek için internet araması yaptığı ortaya çıktı.

ABD’nin Colorado eyaletinde diş hekimi James Craig’in (45) karısı Angela, mart ayında kendini hasta hissetmeye başladı. Hatta Angela bu durumu kocasına mesajla anlatmaya başladı. Protein içeceğinin tadının garip olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

“Bana verdiğin içeceğin tadı tebeşir gibiydi” dedi. Yine de mesajlaşmalarında kocasına sevgi sözcükleri kullanmayı sürdürdü. Ancak 6 Mart’ta hastalandı. 15 Mart’ta da aynı şikayetle üçüncü kez gittiği hastanede nöbet geçirdi. 18 Mart’ta öldü.

Diş hekimi James Craig’in karısını öldürmeden önce Karin Cain (49) ile birlikte olmaya başladığı ve ona boşanma aşamasında olduğunu söylediği ortaya çıktı. Karin, mahkemede James aleyhine tanıklık edecek.

24 YILLIK KARISI

Dedektifler Angela’nın kanında potasyum siyanür ve arsenik buldu. Bu zehirleri protein içeceği karışımıyla almıştı. Daha sonra James’in bilgisayarında “Bir insan doğal yollarla nasıl ölü gösterilir?”, “Kaç gram saf arsenik bir insanı öldürür?”, “Arsenik, otopside çıkar mı?”, “İnsan bedeninde tespit edilemeyen 5 zehir”, “Zehir nasıl yapılır?”, “En ölümcül bitkiler” aramaları yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk arsenik siparişini de 27 Şubat’ta vermişti. Sonuncusu 4 Mart’ta gelmişti. Tutuklanan diş hekimi, 24 yıllık karısı ve altı çocuğunun annesinin katili olmakla yargılanıyor.