Dünya Kayıp adamı Youtube dedektifi buldu

Kayıp adamı Youtube dedektifi buldu

Paylaş
Kayıp adamı Youtube dedektifi buldu

10 yıl önce kaybolan bir adamın akıbetini, YouTube sayfası için drone (insansız hava aracı) uçuran bir adam çözdü. Kayıp adamın kalıntıları bir nehirden çıktı.

ABD’nin Missouri eyaletinde yaşayan gazi Donald Erwin (59), en son 29 Aralık 2013’te görüldü. Bu sırada 2002 model otomobili Hyundai Elantra kullanıyordu. Bir daha izine rastlanamadı. İnsansız hava aracı (drone) pilotu olan ve YouTube’da drone ile çektiği görüntüleri paylaştığı ‘Echo Divers’ sayfasıyla ünlü James Hinkle, kayıp adamın izini buldu. Hinkle, uçurduğu drone ile Erwin’in kaybolduğu bölgede tatlı su haritalama teknolojisini deniyordu. Bu sırada nehrin içinde yosun kaplı bir otomobil fark etti. Yetkililere haber verdi. Dalgıçlar otomobili incelemek için suya girdi. Bu aracın, Erwin’e ait olduğu belirlendi. Daha sonra araçta Erwin’e ait parçalar bulundu. Kalıntılar, kadavra köpekleri sayesinde bulunabildi.

Haberin Devamı

SİGARA ALMAK İÇİN ÇIKTI

Kalıntılar içindeki kalça, Erwin ile uyumlu çıktı. Eski bir deniz piyadesi olan Erwin’in ailesi, uygun bir cenaze yapabilecekleri için Hinkle’a minnet duyduklarını söyledi. Aile, Erwin’in evden sigara almak için çıktığını söyledi. Erwin’in aracıyla nehre düştüğü tahmin ediliyor. Erwin’in son görüldüğü yerden sadece 90 dakika uzaklıkta yaşadığını fark ettikten sonra davaya özel bir ilgi duyduğunu ve araştırmaya başladığını söyleyen Hinkle, “Bu adamların hepsi birer kahraman, görebilecekleri en iyi muameleyi hak ediyorlar. Askerler her zaman kahramandır ve bu adamların eve getirilmesi gerekir. Donnie bize hizmet etti, ben de ona hizmet etmek istedim” dedi.