Dünya Kayıp Madeleine McCann olduğunu söyleyen genç kadın hakkında yeni iddia

Kayıp Madeleine McCann olduğunu söyleyen genç kadın hakkında yeni iddia

Paylaş
Kayıp Madeleine McCann olduğunu söyleyen genç kadın hakkında yeni iddia

Yıllar önce 2007’de Portekiz'de otel odasında kaybolan Madeleine McCann davası sürüyor. Polonya'da yaşayan 21 yaşındaki bir kadının Madeleine olduğunu iddia etmesi ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Ancak ABD'li başka bir ailenin iddiası ise davayı karıştıracak cinsten.

Posta.com.tr | Portekiz’de 2007’de ailesiyle tatildeyken kaybolan İngiliz Madeleine (Maddie) McCann’in davası sürüyor. İngiliz Kate ve Gerry McCann çifti, ikizleri ve o dönem 3 yaşında olan kızları Madeleine ile Mayıs 2007’de Portekiz Praia da Luz’da tatil yapıyordu.

Haberin Devamı

Çift, 3 Mayıs akşamı kaldıkları otelin yakınındaki restoranda yemek yemiş, döndüklerinde Madeleine’in yatağında olmadığını görmüşlerdi. Madeleine'den o günden bu güne hiçbir iz bulunamadı.

Polonyalı 21 yaşındaki Julia Wendell, Madeleine McCann olduğunu iddia ederek sosyal medyadan çağrı yapmıştı. Şu anda California'da gizli bir yerde kalan Julia'nın olayını özel dedektif olduğunu iddia eden Dr. Fia Johansson araştırıyor. 

Julia'nın ölüm tehditleri alması, ülkesinden kaçmasına neden oldu. Julia, Madeleine'in ailesiyle iletişime geçerek DNA testi yaptırmak istiyor. 

Ancak ABD'li başka bir ailenin iddiası davaya yeni bir boyut kazandırdı. RadarOnline'a konuşan Dr Johansson, kayıp kızlarını arayan Amerikalı bir ailenin, Julia olabileceğini düşünerek Julia ile temasa geçtiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Dr. Fia "Kızın veya ailesinin adını açıklamak istemiyoruz çünkü işler değişiyor ve bu herkes için çok duygusal bir dönem. DNA testini yaptırana kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum çünkü Julia'nın geçmişi hakkında daha çok şey öğrenmek istiyoruz" dedi.