Dünya Kendisini taciz edenin annesi olduğu ortaya çıktı

Kendisini taciz edenin annesi olduğu ortaya çıktı

Paylaş
Kendisini taciz edenin annesi olduğu ortaya çıktı

ABD’de lise öğrencisi bir kız ile arkadaşına bir yıl boyunca siber zorbalık yapan kişinin kızın annesi olduğu ortaya çıktı.

ABD'nin Michigan eyaletinde Beal Şehir Okulları'nda bir siber zorbalık vakası yaşandı. Okulun bir kız öğrencisi ile erkek öğrencisine taciz mesajları atan kişi hakkında geçen yıl aralıkta soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

DEVREYE FBI GİRDİ

Yetkililer sonuç alamayınca nisanda Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI) yardım istendi. Zorbalığa uğrayan kızın, o sırada okulda basketbol koçu olarak görev alan annesi Kendra Gail Licari (42) ile erkek öğrencinin annesi de soruşturmaya yardım etmek için dahil oldu. Genç kıza gönderilen mesajların IP adresi, annesi ile bağlantılı çıktı.

15 YIL HAPİS İSTEMİ

Anne Licari, konumunu gizlemek için özel sanal ağlardan (VPN) yardım almıştı. Mesajları atanın da yine lise çağında bir genç gibi görünmesini sağlamıştı. Bunun için de gençler arasında popüler olan kısaltmalar ve argo ifadeleri kullanmıştı.

349 sayfalık taciz içerikli metin ve sosyal medya mesajları incelendi. Tutuklanan Licari suçunu itiraf etti. Ancak neden kendi kızına böyle bir kötülük yaptığını açıklamadı. Suç işlemek için bilgisayar kullanmaktan 10 yıl, reşit olmayan bir kişiyi takip etmek ve adaleti engellemekten 5 yıl hapis cezası ile yargılanacak.

Haberin Devamı