Dünya Ken'i bulmak için Barbie oluyorlar

Ken'i bulmak için Barbie oluyorlar

Paylaş
Ken'i bulmak için Barbie oluyorlar

ABD’de estetik klinikler Barbie’ye benzemek isteyenler için 120 bin dolarlık paket sunuyor. Hayatlarının Ken’ini bulmak isteyen kadınlar başvuruyor.

ABD’nin New York eyaletinde yer alan Cameo Estetik Merkezi’nde ‘Barbie paketi’ hizmeti başlatıldı. Filmi sonrası dünyada fenomene dönüşen oyuncak bebek Barbie’ye benzemek isteyen kadınlar için bir dizi estetik işlem uygulanıyor. Bunlar gıdı yağlarının alınması, meme implantı, karın germe, kalça şekillendirme ameliyatları ile genital bölge estetiğini kapsıyor. Ayrıca diş beyazlatma, klasik sarı saç ve tırnak bakımı ile hastaların pembe bir Corvette ile yolculuk etmesi de pakete dahil. Başvuran kadınlar, ‘hayatlarının aşkı Ken’i’ bulmak için yaptırdıklarını söylüyor.

Haberin Devamı

ERKEK PAKETİ DE VAR

Aynı şekilde Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzemek isteyen erkekler için de 110 bin dolarlık paket var. Ken paketinde de vücut yağlarının alınması, karın kası efekti, göğüs bölgesine yağ transferi, çene hattı belirginleştirme ve yanak doldurma işlemleri bulunuyor. Öte yandan ABD’li doktor Adam J. Rubinstein, bu paketler için uyardı. Tek seferde bu kadar çok işlemin şekil bozuklukları ve enfeksiyon riski ve psikolojik hasar doğurabileceğine dikkat çekti. Konu hakkında İHA’ya konuşan Enda Klinik yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Şener de “Tek tipleşme durumu söz konusu. İnsanların kendini tanıması, vücuduna göre giyinmesi ve ona göre gerekirse daha küçük estetik müdahaleler tercih etmesi gerekiyor“ diyerek uyardı.

Haberin Devamı