Dünya Kilisedeki 'mucize' Vatikan'ı harekete geçirdi! Bir anda çoğaldı

Kilisedeki 'mucize' Vatikan'ı harekete geçirdi! Bir anda çoğaldı

Paylaş
Kilisedeki 'mucize' Vatikan'ı harekete geçirdi! Bir anda çoğaldı

ABD'nin Connecticut eyaletindeki bir katolik kilisesine ayin sırasında meydana gelen 'mucize', Vatikan'ı harekete geçirdi.

Posta.com.tr | Connecticut'ta bulunan Hartford Başpiskoposluğu, St. Thomas Katolik Kilisesi'nde 5 Mart'ta gerçekleşen ayinde yaşanan 'mucize'yi araştırdı ve sonuçlarını Vatikan'a gönderdi.

Haberin Devamı

Efkaristiya ayinine yardım eden bir kişi, ayin sırasında İsa Mesih'in bedenini sembolize etmek için kullanılan ekmeklerin bir anda çoğaldığını fark etti. 

Cemaate önderlik eden Rahip Joseph Crowley, ekmeklerin konulduğu kabı işaret ederek "Onun ne yaptığını anladığımızda Tanrı'nın bunların yapması gerçekten çok harika" dedi.

Olaydan sonra, Hartford Başpiskoposu Leonard Blair gazetecilere verdiği demeçte, mucizeyi incelemesi için bilgili bir rahip atadığını söyledi. 

Başpiskoposluk sözcüsü David Elliott, iddia edilen mucizenin Vatikan'a bildirilmesi gerektiğini söyledi. Elliott, "Başpiskoposluk buna göre ilerledi ve zamanında bir yanıt bekleyecek" dedi.

Ancak "Mucize Avcısı" olarak bilinen bir yazar ve radyo sunucusu olan Michael O'Neill, kilisede gerçekleştiği iddia edilen olayın 'mucize' olarak nitelendirmekte güçlük çektiğini söyledi. O'Neill, "Somut kanıtlara sahip değil, iyi bir tanıklığa sahip oldukları için biraz ortada kaldıklarını tahmin ediyorum" dedi. 

Haberin Devamı