Dünya Kimyager komşudan akılalmaz tuzak! Zehri kapının altından enjekti etti

Kimyager komşudan akılalmaz tuzak! Zehri kapının altından enjekti etti

Paylaş
Kimyager komşudan akılalmaz tuzak! Zehri kapının altından enjekti etti

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Çinli kimyager Xuming Li, bir süredir sorun yaşadığı komşusu Umar Abdullah ve ailesine kurduğu akılalmaz tuzak ile gündeme oturdu. Çinli kimyager, komşusu evde yokken kapısının altından zararlı bir kimyasal madde enjekte etti.

Kimyager komşularının kapı çatlağından enjekte ettiği zararlı kimyasalı ilk etapta fark edemeyen aile, kokunun kaynağının klima ünitesi ya da su ısıtıcısı olduğunu düşündü ancak gerçek, kamera kayıtlarıyla ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Komşusu Umar Abdullah ile problemleri olan kimyager Xuming Li, geçtiğimiz Haziran ayında ailenin ön kapısına zararlı bir kimyasal karışımı yerleştirerek intikam almaya çalıştı. O sırada evde olmayan aile, şehir dışından döndüklerinde ise binada 'İğrenç bir kokuyla boğuştuk' dedi. Tesisatçılar ve yetkililer herhangi bir sorun bulamadı.

Ev sahibi ısıtıcıyı bile değiştirdi, hava kanallarını ve havalandırma deliklerini temizletti ancak koku devam etti. Havayı koklayarak kötü kokunun kaynağını bulduğunu belirten Abdullah, kapısının hemen önünde küçük bir çatlak olduğunu fark etti ve bölgeye gizli kamera yerleştirdi.

Bu sırada kızının kokudan tekrar rahatsızlanması, Abdullah'ın kamerayı kontrol etmesine sebep oldu. Görüntüleri gören Abdullah ve eşi şoke oldu, kayıtlarda komşuları Li'nin elindeki bir parçayı kapı deliğinden içeri yerleştirdiği görüldü.

Haberin Devamı

KAPIDAKİ ÇATLAĞA ENJEKTE ETTİ

Dehşete kapılan Abdullah, Li'nin ne yaptığını yakalamak için kamera açısını kapı seviyesinden göz seviyesine ayarladı. Bu kez görüntülerde Li'nin bir şırınga çıkardığı, onu berrak sıvıyla doldurduğu ve bunu Abdullah'ın kapı çerçevesindeki çatlağa enjekte ettiği kayıtlara geçti. Dehşete kapılan baba, ailesini hemen evden çıkarıp polisi aradı.

KIZI HASTANELİK OLDU

DailyMail'e konuşan Abdullah, kimyasallar nedeniyle kızının ellerindeki damarların belirginleştiğini ve saçlarının döküldüğünü kaydetti. Yapılan testler sonucunda minik kız çocuğunun sağlığında herhangi bir problem çıkmadığını belirten Abdullah, Kimya doktorası olan 36 yaşındaki Li'nin tutuklandığını bildirdi. Li 5 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak olan Li'nin karışımının ise ne olduğu, yapılan testlerde bile hala kesin olarak belirlenemedi.

''HER GÜN KAPIYI DEZENFEKTANLA SİLİYORUZ''

Yaşadıkları sürecin tüm ailesinde travmaya neden olduğunu anlatan Abdullah ise "Olaydan bu yana güvenlik duygumuzu kaybettik, evden çıkmaya korkuyoruz. O canavarın solumamız için enjekte ettiği zehirden tamamen kurtulmak için her gün kapımızı dezenfektanla temizliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı