Dünya 'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz' kitabının yazarına ömür boyu hapis

'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz' kitabının yazarına ömür boyu hapis

Paylaş
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz' kitabının yazarına ömür boyu hapis

ABD’de yıllar önce 'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz?' isimli bir kitabın yazarı 71 yaşındaki Nancy Crampton Brophy, kocasını silahla öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edildi.

'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz?' kitabının yazarı Nancy Crampton Brophy, geçen ay ikinci derece cinayetten suçlu bulunmuştu. Oregon'da görülen davada, 71 yaşındaki yazar, eşini silahla öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edildi. Jüri, Nancy'nin 26 yıllık kocasını 2018 yılında 1,5 milyon dolarlık hayat sigortası için öldürdüğünü tespit etti.

Haberin Devamı

Cinayete kurban giden eş Daniel Brophy, Oregon Aşçılık Enstitüsü'nde bir şef ve eğitmendi. 2018 yılında enstitünün mutfağında iki el ateş edilmiş halde ölü bulundu. 

Daniel Brophy

Nancy Brophy ise 'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz?' isimli kitabını suçu işlemeden yıllar önce yazmıştı. Kitapta 'Cinayet hakkında bildiğim şey, yeterince mecbur kaldığınızda herkesin işleyebileceğidir. İnsanların ölmesini dilemek, onları gerçekten öldürmekten daha kolaydır" gibi cümleler yer alırken, silah ve bıçaklardan zehir ve suikastçilere kadar evlilik cinayeti işlemenin birkaç yolu yazıyordu.