Dünya Koltuk satın aldı villaya kondu

Koltuk satın aldı villaya kondu

Paylaş
Koltuk satın aldı villaya kondu

İngiliz Graham Dunlop’un (52) aldığı ikinci el deri koltuğu satan kadın “Alzheimer araştırmalarına bağış yaparsan koltuğu sana bedavaya veririm” dedi. Graham Dunlop da ikramiye olarak ev veren Omaze çekilişinin her bilet parasından Alzheimer araştırmalarına pay verdiğini öğrendi. Bunun üzerine aldığı bilete ise İspanya’da 3 milyon sterlinlik villa çıktı.

İngiliz Graham Dunlop (52) internetten ofisi için ikinci el deri koltuk satın almıştı. Koltuğu almaya gittiğinde satıcı kadın “Merhum kocam demans hastasıydı. Alzheimer araştırmalarına bağış yaparsan koltuğu sana bedavaya bırakırım” dedi. Graham Dunlop teklifi kabul etti. Bağış yapacağı sırada, ikramiye olarak ev veren Omaze çekilişinin her bilet parasından Alzheimer’s Research UK adlı kuruma pay verdiğini öğrendi. Hem bağış yaptı hem de 75 sterline (2 bin 900 lira) bilet aldı.

Haberin Devamı

‘ÇEKİLİŞİ UNUTMUŞTUM’

Aldığı bilete İspanya Mallorca’da 3 milyon sterlinlik (116 milyon lira) bir villa ve 250 bin sterlin (9.6 milyon lira) nakit ikramiye çıktı. Graham Dunlop “Eşim Amanda, satın aldığımda koltuğu hiç beğenmemişti. Ama şimdi bayılıyor. Ödül kazandığımı bildirmek için beni aradıklarında çekilişe katıldığımı bile tamamen unutmuştum” dedi. Bu arada Omaze’in Alzheimer’s Research UK için sadece 6 haftada 3.1 milyon sterlin (119.8 milyon lira) bağış topladığı öğrenildi.