Dünya Korkunç anne

Korkunç anne

Paylaş
Korkunç anne

ABD'nin Teksas eyaletinde kaybolduktan sekiz yıl sonra bulunduğu söylenen gencin aslında kaybolmadığı ve annesi tarafından köle olarak tutulduğu iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston'da 2015'te köpek gezdirirken kaybolduğu bilinen Rudy Farias'ın (25) gizemli bir şekilde bulunmasının arkasından dehşet hikayesi çıktı.

Haberin Devamı

Houston'da toplumun ileri gelenlerinden Quanell X adlı insan hakları aktivisti, Rudy'nin annesi Janie Santana tarafından köle olarak tutulduğunu açıkladı. Quanell X'in iddiaları, ABD'de infiale yol açtı. Buna göre annesi Rudy'ye halüsinojenik uyuşturucular vermiş, işlerini yaptırmış, cinsel olarak istismar etmişti.

KREDİ KARTI ÇIKTI

Rudy, bu hayattan çok sıkılmıştı. Komşuları da Rudy'nin kayıp olarak arandığını bilmediklerini, onu sık sık gördüklerini açıkladı. Rudy, bir kilisenin önünde vücudunda yara ve kesik izleriyle bulunmuştu. Üzerinden annesinin kredi kartının çıktığı açıklandı.

Olayla ilgili dört müfettiş görevlendirildi. Dün sabah da komşular anne Santana'nın evden kaçtığını ihbar etti. Rudy'nin psikolojisinin bozuk olduğunu iddia eden Santana'nın oğlunun bulunması için bağış topladığı da öğrenildi. Polis, soruşturmanın gizlilik içinde yürütüldüğünü açıkladı.

Haberin Devamı