Dünya Korkunç detaylar! Kız arkadaşını 35 parçaya ayırdı

Korkunç detaylar! Kız arkadaşını 35 parçaya ayırdı

Paylaş
Korkunç detaylar! Kız arkadaşını 35 parçaya ayırdı

Hindistan'da yaşanan korkunç olay dünya basınında geniş yer buldu. Kız arkadaşını öldüren caninin cesetten kurtulabilmek için yaptıkları adeta kan dondurdu.

Posta.com.tr | 28 yaşındaki Aftab Ameen Poonawala, 26 yaşındaki kız arkadaşı Shraddha Walkar, Mumbai'de çalışırken birbirlerine aşık oldu. Aileleri ilişkiye karşı çıktığı zaman Delhi'ye kaçtılar. Birlikte yaşarken aralarında evlilik nedeniyle büyük bir kavga çıktı. Kavga daha da büyüdü ve Poonawala, genç kadını boğarak öldürdü.

Haberin Devamı

Polis raporlarına göre çift önce kavga etti, ardından Poonawala kız arkadaşını öldürdü. Cesedinden kurtulmak için kız arkadaşını 35 parçaya ayırdı ve 18 gün boyunca parçaları ormana attı.

HER GECE SAAT 2'DE

Polis, katilin vücut parçalarını her gece saat 2'de yavaş yavaş çıkardığını, kalanları ise evdeki buzdolabında sakladığını açıkladı.

Eylül ayında Shraddha'nın arkadaşı, genç kadının telefonunun 2 aydır kapalı olduğunu fark edip kurbanın erkek kardeşine ulaştı. Bu süreçte ölen genç kadının sosyal medya hesaplarında da hiçbir güncelleme olmamıştı.
Kasım ayında kurbanın babası Vikash Madan Walkar, Mumbai polisine kayıp başvurusunda bulundu.

BABASI, ERKEK ARKADAŞINDAN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEDİ

Genç kadının babasının, Poonawala'dan şüphelendiğini söylemesi üzerine Delhi polisi devreye girdi. Babanın ifadesine göre Poonawala, kızını sık sık dövüyordu.

Haberin Devamı

Polis tarafından gözaltına alınan Poonawala, cinayeti itiraf etti ve cesetten nasıl kurtulduğunu bir bir anlattı. Polis, Mehrauli Ormanı'nda bazı kalıntılar bulduğunu doğruladı. Ancak bu kalıtıların genç kadına ait olup olmadığını açıklaması. Cinayette kullanılan silah henüz bulunamadı.