Dünya Kraliçe 2. Elizabeth tıbbi gözetim altında

Kraliçe 2. Elizabeth tıbbi gözetim altında

Paylaş
Kraliçe 2. Elizabeth tıbbi gözetim altında

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Kraliçe 2. Elizabeth'in sağlık sorunları nedeniyle tıbbi gözetim altında olduğu belirtildi. Kraliyet ailesinin Kraliçe'nin yanına ulaşmak için yola çıktıkları belirtildi.

96 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları nedeniyle tıbbi gözetim altında olduğu belirtildi. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Kraliçe'nin ailesinin sağlık durumu konusunda bilgilendirildiği belirtildi. Kraliçe'nin yeni Başbakan Liz Truss ile görüştükten sonra doktorlar tarafından istirahate çekilmişti. 

Haberin Devamı
Kraliçe Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı Kraliçe II. Elizabeth'in bugün yapılan sağlık kontrollerinin ardından tıbbi gözetim altına alındığı bildirildi.

Saray sözcüsü, 'Sabah saatlerindeki değerlendirmenin ardından Kraliçe'nin doktorları Majesteleri'nin sağlığı konusunda endişelendi ve tıbbi gözetim altında kalmasını tavsiye ettiler. Kraliçe, Balmoral'da ve istirahatine devam ediyor' dedi.

Kraliçe'nin gözetim altına alınmasının ardından Başbakan Liz Truss tüm ülkenin kraliçe için endişelendiğini söyleyerek, "Tüm iyi dileklerim şu anda Kraliçe ve ailesiyle birlikte" dedi.

AİLE ÜYELERİ YANINA GİTTİ

Kraliçe'nin büyük oğlu Veliaht Prens Charles eşi Cornwall Düşesi ile birlikte Balmoral'a gitti. Prens Charles'ın Kraliçe'nin baş ucunda yer aldığı belirtiliyor. Charles'ın Windsor'da bulunan büyük oğlu Cambridge Dükü William de eşi Cambridge Düşesi ile beraber yola çıktı.

Haberin Devamı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın da Kraliçe Elizabeth'in yanına ulaşmak üzere yola çıktıkları belirtildi. 

Yaz tatili dolayısıyla Temmuz ayından bu yana Balmoral'da olan 96 yaşındaki Kraliçe 2. Elizabeth, doktorların tavsiyesi üzerine dünkü programını da iptal etmiş ve istirahate çekilmişti.

İNGİLTERE KİLİSESİ: DUALARIMIZ KRALİÇEYLE

İngiltere Kilisesinin lideri ve en yetkili piskoposu olan Canterbury Başpiskoposu Justin Welby de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Justin Welby "Ulusumuzun duaları kraliçeyle" dedi.