Dünya Küçük çocuğa yardım etmek için durdu, ortadan kayboldu! Ailesinden kan donduran sözler

Küçük çocuğa yardım etmek için durdu, ortadan kayboldu! Ailesinden kan donduran sözler

Paylaş
Küçük çocuğa yardım etmek için durdu, ortadan kayboldu! Ailesinden kan donduran sözler

ABD'de yol kenarında başıboş dolaşan çocuğa yardım etmek için durduktan sonra telefonda bir çığlık sesiyle gizemli bir şekilde ortadan kaybolan 25 yaşındaki genç kız, aradan geçen 2 günün ardından yine gizemli bir şekilde evinin önünde belirdi. Genç kızın erkek arkadaşı ve ailesinin iddiaları ise kan dondurdu.

ABD’nin Alabama eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Carlethia "Carlee" Nichole Russell, işten çıkmış kendisi ve annesine yemek almış eve dönerken gayet işlek bir karayolu olan I-459’da tek başına dolanan 3-4 yaşlarında bir çocuk gördü.

Haberin Devamı

Russell, küçük çocuğa yardım etmek için aracını kenara çekti. Hemen acil servis hattını arayan Russell, bu görüşmeden sonra erkek kardeşinin kız arkadaşıyla telefonda konuşmaya başladı.

ÇIĞLIK SESİYLE ORTADAN KAYBOLDU

İkili arasındaki konuşma Russell’dan gelen bir çığlık sesiyle sona erdi ve Russell adeta sırra kadem basarak ortadan kayboldu.

Russell ile telefonda olan genç kız ise duyduklarını şöyle anlattı:

Yolun kenarındaki küçük çocuğa ‘iyi misin’ diye sorduğunu duydum. Çocuk hiçbir cevap vermedi ve ardından Russell’ın çığlığını duydum.

Evine yalnızca birkaç kilometre kalan Russell, gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri Russell’ın motoru çalışan aracını, cüzdanını ve cep telefonu buldu ancak genç kızın kendisinden hiçbir iz bulunamadı.

Haberin Devamı

2 GÜN SONRA EVİNİN ÖNÜNDE BELİRDİ

Aradan geçen 2 günün ardından 25 yaşındaki Russell, akşam saat 22.45’te Hoover bölgesinde bulunan evinin önünde ortaya çıktı. Çevredekiler genç kızın buraya bırakıldığını ve büyük bir şok yaşadığını anlattı. Hemen hastaneye kaldırılan Russell, burada tedavi altına alındı.

Russell’ın erkek arkadaşı Thomar Latrell Simmons, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kız arkadaşının 2 gün boyunca hayatı için mücadele ettiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

O, gerçekten 48 saat boyunca hayatı için mücadele etti, bu yüzden fiziksel ve zihinsel olarak tekrar istikrarlı hale gelene kadar, şu anda kaçıranıyla ilgili herhangi bir güncelleme veya nerede olduğuna dair bilgi veremiyor.

Perşembe gecesi kaybolduğuna dair telefon aldığımdan beri durmadan uğraşıyorum. Benim için aynısını yapacağını biliyorum, bu yüzden onun yüzünü tekrar görene kadar pes etmeyecektim. Sadece benim için dua ettiklerini ve burada olduklarını bildirmek için beni arayan veya mesaj atan tüm aileme, arkadaşlarıma ve eski takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bunun benim için ne kadar önemli olduğunu bilmiyorsunuz.

AİLESİNDEN KAN DONDURAN İDDİA

25 yaşındaki genç kızın 2 gün boyunca nerede olduğu hala gizemini korurken polis ekipleri henüz Russell’dan bir cevap alabilmiş değil.

Haberin Devamı

Simmons ve Russell’ın ailesi ise genç kızın yardım etmeye çalıştığı çocuğun aslında onu arabasından çıkarmak ve kaçırmak için "tuzak" olarak kullanıldığı iddia ediyor.